Last minute Halloween

октомври 21, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Пууу, пак не разбрах кога мина месеца... Какво да се прави, времето лети ли, лети. Получих идея за нов пост в блога от един френд, но реших да понапиша за нещо маалко по-различно :) Сори, може би следващия път :) Съвсем скоро е Halloween и навсякъде гъмжи от празнични костюми, украси и съвети за маскиране и гримиране. Изгледах куп клипчета в Youtube как можем да си направим ефектен грим. Повечето бяха сполучливи и крайният резултат изглеждаше дооста смразяващ. Също така ако сте решили да се пременяте, можете да откриете супер симатични костюми в Jumbo или в Lidl например. А понякога е по-забавно дори, когато ние сами си направим костюм. 

И така напълно в тон с празника се сдобих с нови лещи за очи. Не знам дали знаете, че по принцип нося лещи, защото иначе ми е пълна мъгла. хаха Нон стоп съм с лещите и мноого рядко ги свалям от очите си. 

Най-добрите за мен са CooperVision  на Biofinity за непрекъснато носене. С тях дори се къпя и спя, без да е нужно да ги свалям. Изключителбно комфортни и недразнещи очите. 
Отдавна исках да разнообразя и да пробвам цветни лещи. Сега ми се оттаде тази приятна възможност. Моите очи са кафеви и винаги съм иска да се видя с друг цвят. Затова избрах ето тези  - ColourVUE в цвят Party Green. По принцип ги има и в други интересни цветове. Също така могат да бъдат и без диоптър, но както казах - пълна картица съм, та предпочетох да са с диоптър. Правят окото да изглежда по-голямо и изпъкнало някак. Самият диаметър на лещатата е по-голям. Очите стават по-изразителни и определено по-забележими. Като цяло това не са контактни всекидневни лещи. По-подходящи са за вечерни забави с приятели, фотосесии и  по-специални случаи. Контактните лещи, са и много добра опция, с която да постигнеш пълна промяна за Хелоуин. Нужни са единствено малко въображение за един шантав грим + подобни готски лещи за очи и вече си готов.
А вие как ще се маскирате? :)

0 коментара: