В моята пазарска количка...

ноември 28, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Привет!
Предупреждавам, че следва един пост с мноого ароматни, закачливи и цветени нешица. Освен всичко това, мисля, че са нови и от скоро могат да се открият тук и там из рафтовете на дрогериите.
Още малко ще ви държа в напрежение кои са те, защото първо трябва да ви покажа моите любими чорапчета. От тях се усмихват тооолкова сладички облачета. Както виждате, дори от тях вали сняг или може би дъжд - напълно в тон с мокрото време навън. Ако питате - от Za-za са.

Пред очите ви вече са моите сладички новички неща. 
Ако и вие като мен сте очаквали новия аромат на Batiste с нетърпение, вече имате възможност да го грабнете. Batiste Cherry се разпознава и различава по мега яката, леко ретро, синя, целувчена - черешова опаковка. Бързам да кажа и за аромата - много, много плодов, много сладък и още повече от всичко - свеж и чудесен. 🙌 Използва се по познатия ни начин - разклащане, впръскване, втриване и разресване. И, да - дава прекрасен обем, ако търсите това. Също така се справя отлично и с премахване на омазняването. Обичам Batiste, защото повече от всичко обичам чистата коса. 💇 👱 За още един мои любимец съм писала тук → хоп. 200мл. за 6,95 лв.(в Lilly Drogerie, Elitis, dm, Subra, ФармаСтор и др. ).

Продължаваме нататък с BU IN ACTION ACTIVE RELEASE. Много различен от дезодорантите на BU, защото не е така сладникав като повечето им. Този е много свеж, премерен и приятен. Пише, че трябва да има екстракт от диви цветя. За мен дори се доближава до тези на Rexona. Формулата му е нова, реагираща на промените в тялото, с 48ч. защита против изпотяване и допълнително освобождаване на аромат, когато най-много се нуждаете от него. Съдържа ароматни микрокапсули, които допълнително отделят аромат при контакт с влагата при изпотяване, за да удължат усещането за свежест. Имам изключително комфортно усещане, когато съм напръскана с него. Не ми е оставял бели следи. Като цена - 150мл. за 4,85 лв.

И да завършим с плодовата бомба, която оставих в банята. B.U. Lemon & Vanilla Mousse е душ-гел, който буквално ухае на някакъв десерт. Кремче, мусче, тортичка или нещо подобно с един такъв жълт вкусен пухкав крем. Ванилово - лимонов аромат, който направо... ми се иска да изям. Пише, че дарява кожата с нежност, но мисля, че и пълни устата със слюнки. Толкова вкусно ухае! Чудесна комбинация се е получила между ароматите. Текстурата е кремообразна, съдържаща Nutri Moist комплекс – комбинация от хидратиращи съставки, придаващи усещане за мека кожа. 250мл. –> 3,69 лв.

Това беше всичко :) 
До скоро :)

0 коментара: