New Nivea fruity lip balms

ноември 22, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Вкусно предизвикателство дебне отвсякъде. Новите плодови балсамчета за устни на Nivea доказват, че дори и нанасянето на балсам може да бъде вкусно и забавно. Като всяка година, и тази Nivea не изневериха на себе си и точно преди най-студените месеци пуснаха два нови балсама за устни. Единият с къпинка, а другият с френско грозде. Благодарим, Nivea, че се грижите за нас! Хвърлете им по едно око. 


NIVEA Blackberry Shine


Балсамът за устни с къпинка ухае на плодове. По-точно на горски плодове - къпинка, малинка. Омекотява устните и оставя лек винен цвят по тях. Така хем ги предпазвам от напукване и сухота, хем имам един лек нюанс и блясък по тях. На цена 3,79 лв.


NIVEA Lip Butter Red 


Ухае също много плодово, може би така ухае френското грозде (касис). Той оставя съвсем деликатен леко червеникав нюанс. Също много добре ги хидратира. Съдържа масло от ший и бадемово масло. Мисля, че той е една идея по-хидратиращ от другия и затова го предпочитам за грижа след като се прибера у дома и си сваля грима или пък преди лягане. Струва 4,69 лв.

NIVEA Blackberry Shine е идеален за носене в дамската чанта, а NIVEA Lip Butter Red е позициониран на нощното шкафче. Така, че навсякъде дебне по един изкусителен помощник за мекички устни :)

Целувки :*
Мноогоо!

0 коментара: