Bioderma Sensibio Gel Moussant

декември 09, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте, сладки!


Bioderma наскоро представи нов продукт за почистване на лице. Най-вероятно вече сте забелязали сладките розови опаковки в аптеките.




Малко повече:

Sensibio Gel moussant е нежен измиващ гел с интензивно хидратиращо действие за чувствителна кожа. Нежно почиства лицето и премахва грима, като хидратира интензивно. Успокоява раздразненията и увеличава прага на поносимост на кожата. Кожата е чиста, мека и успокоена. Дълготрайно.

Sensibio Gel Moussant в цифри*:
-95% от потребителите усещат кожата си по-хидратирана;
-95% твърдят, че продуктът почиства отлично;
-87% смятат, че продуктът успокоява кожата;
-89% споделят, че кожата им е по-мека.
* Потребителски тест, 62-ма потребители, продължителност 2 седмици, България.

Консистенцията е гелообразна, прозрачна и без аромат. Докато Sébium Gel moussant има лек аромат, тук не се усеща абсолютно никакъв. Много подходящ за всички, които не понасят ароматизирани нещица за почистване. Определено е изключително деликатен, нежен и внимателен към кожата. С него обичам да почиствам замърсяванията по лицето си по време на душ. На влажно лице нанасям две помпички и хубаво разтърквам. Като цяло не се разпенва много и образува съвсем малко пяна. Не дразни и не щипе на очите. След това отмивам с вода. Понякога използвам гела, за да доизчистя грима от лицето си. Първо минавам с тампонче с мицеларна вода, след което измивам лицето и с гела. Според мен ще се хареса на всички момичета с малко по-чувствителна кожа, която лесно се зачервява и изсушава. Гелът не изсушава допълнително кожата. Смятам, че съставът му е много добър. Не съдържа сапун, парабени, аромати и оцветители. Може да се открие в два размера: 200 мл. – 23,90 лв. и 45 мл. – около 5 лв.

Топли и спокойни почивни дни :)

0 коментара: