Bubble Bed - christmas edition + Giveaway

декември 20, 2016 Maia Georgieva 3 Comments



Помните ли Bubble Bed? Мекото надуваемо легло, което е толкова удобно и практично за използване навсякъде. Разнасяхме го цяло лято нагоре-надолу, но ето, че отново е тук! Лимитираната серия предлага три принта, които са толкова коледни, весели и празнични! Можете да ги разгледате ето тук: http://www.bubblebed.bg/. Харесахте ли си някой? А кой от трите ви допада най-много? Вече мисля къде ще използвам моя... в снега, пред телевизора, пиейки чай или пък до топлата камина, гледайки огъня. Ама, че хубавиичкооо...




Идва точно навреме, защото биха били чудесен подарък, с който можете да изненадате своите близки. Предполагам, че доста от вас биха написали в писмото си до Дядо Коледа, че искат един Bubble Bed като подарък за Коледа. Мисля, че всеки ще се зарадва и ще остане доволен.




И за да е пълно коледното вълшебство, с Bubble Bed организираме игра. Имате възможността да спечелите един чисто нов Bubble Bed, ако се включите ето тук. Подбрахме да подарим един червен Bubble Bed с надпис Merry Christmas на един от вас. За него празниците ще бъдат още по-весели и неповторими!


Пожелавам късмет на всички!
Весели, топли и уютни празници!

3 коментара:

  1. Участвам с удоволствие в играта ви!ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

    ОтговорИзтриване
  2. Честита Коледа!Участвам с удоволствие за синият Bubble Bed.Разкошен е!

    ОтговорИзтриване