Renora - създай сам своя крем

декември 25, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Честита Коледа!
Бъдете здрави и раздавайте топлина, обич и много гушки на всички около вас.


На този празничен и толкова вълнуващ ден ще споделя с вас нещо изключително. Нещо, което, когато го поднесеш, ще подскачаш от радост и ще се чудиш "ама, вярно ли е?". Когато поднасяш подарък винаги го правиш с любов, топлина и много мисъл за човека. Веднага си проличава колко много си искал да зарадваш някого. Ние винаги избираме коледните подаръци внимателно и с много старание. 



Дядо Коледа вече мина през моя дом и ми донесе най-уникалните коледни подаръци, за които дори и не бях мечтала. Много благодаря, мили Дядо Коледа! Обещавам да бъда все така послушна!
     


Сред меките, топли, блестящи и златни подаръци имаше и един, изработен специално за мен - крем за лице Renora. Направен е точно за нуждите на моята кожа. След попълване на кратък въпросник, в който има най-различни въпроси, свързани с моята кожа. Можете да го погледнете ето тук. Можете да изберете също така дали да има аромат, слънцезащитен фактор и блестящи частици. След което следва най-хубавото - да персонализирате крема си. Преди да завършите поръчката си трябва да напишете какво желаете да има изписано върху златната капачка. Това може да е името на човека, на когото ще го поднесете, някакво послание, израз или дума. За първи път виждам нещо подобно и смятам, че идеята е страхотна.

 Текстурата е плътна и богата, с нежен аромат. Върху кожата оставя лек кадифен воал.


През декември можете да използвате промо код Koleda10 за 10% отстъпка от цената и ще го получите специално опакован.
 Целувки!

0 коментара: