Yogi Тea Christmas edition

декември 11, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Топлината на огъня в камината и пламъка от запалените ароматни свещи се допълват идеално от мекичко одеалце и чаша горещ чай. Няма нищо по-хубаво от това да се сгуша на топло у дома. Мога да прекарам часове такa.

Сипвайки поредната чаша чай, се досещам, че трябва да потърся някоя нова интересна рецепта за коледни сладки. Отнасям чашата със себе си и я поставям на нощното шкафче, а от там заухава на... Коледа. Отварям лаптота, вписвам коледни сладки в google и започвам да разглеждам. Леко поизстинал, моя чай ме вика с аромата си и подсеща, че вече е готов за пиене. Отпивам. Ах, колко е приятен! Коледните вкусове на Yogi Тea се оказаха толкова празнични. Комбинацията е вълшебна. Съчетани са само съставки фаворити като: ройбос, кориандър, джинджифил, черен пипер, канела, портокалова кора, кардамон, анасон, ванилия, карамфил. 

Кутията с изтънчена селекция пък съдържа няколко разновидности, които също глезят небцето по неповторим начин. Ароматни и уникално вкусни, те са истинска радост за всички у дома. Поднесени мило, с нежно послание към всяко пакетче. Прекрасно допълват празничния дух и настроение! Огледайте се, при интерес, ще ги намерите лесно. Примерно тук.

Празниците са за теб и за теб, и теб, и теб. Те са за всички нас. Време е да си отпочинем, да се поглезиим заедно със семействата си и да се насладим на празничния дух. 


Та, така! Ставам и затварям лаптопа, защото е време да напаря поредната кана с горещ чай. Чудя се само кой вкус да избера този път. Би ли ми помогнал? Кое пакетче да взема?

0 коментара: