Bell Cosmetics Hypoallergenic

януари 15, 2017 Maia Georgieva 0 Comments



Годината започва с чисто нова серия продукти и от Bell Cosmetics. Тяхната нова серия Hypoallergenic е специално разработена за хора с чувствителни кожа и очи, както и такива, които са склонни към алергии и зачервявания. Продуктите са с нежни щадящи формули. Рекламно лице на марката е Мис Полша 2016 Марселина Завадска. Е, ние едва ли ще станем миски, но пък това не пречи също да сме впечатлени от серията. Разглеждайки каталога с продуктите, имаше доста хващащи погледа неща.

Bell Hypoallergenic Contour Stick

Дълготраен контуриращ стик бронзант - перфектен за моделиране на лицето. Идва в пластмасова опаковка. За жалост често ми се случва да вкарам капачката в бронзанта и така му разваля формата. 6,5 гр. е, което е добро количество. Когато намалее, се изважда още чрез развиване откъм долната част. Предлага се само в един цвят - 01, което е много приятно топло кафяво. Текстурата е кремообразна. Благодарение на кадифено нежната формула контурът се нанася с лекота. Позволява да се разнесе с гъбичка или с пръсти. Оставя много нежна, едва доловима следа

Bell Hypoallergenic Brow Modeller Gel


Моделиращ гел за вежди. Идва в компактна опаковка, 10,5 гр. Има го в три цвята, като смятам, че моят - 01 е най-хубавият и ми пасва идеално. Следващият 02 е много тъмно кафяво, а 03 пък идва малко сивкав. Четката е удобна и успява да нанесе и разнесе гела прецизно. Запълва чудесно веждите, като ги оставя да изглеждат много естествени. Хубавото тук е, че цветът се нанася директо с четката. Понякога се случва да омажа положението, но не е страшно и непоправимо. Ако прекаля с количеството, което съм гребнала, после трудно успявам да го разнеса, затова слагам по-пестеливо. Известно време след това чувствам веждите си мокри. А когато гелът засъхне, някак се втвърдява, а косъмчетата са добре сресани и фиксирани. Това е любимият ми продукт за вежди в момента и мисля, че ми хареса най-много от трите неща от новата серия Hypoallergenic, които пробвах.

Bell Hypoallergenic Long Lasting Nail Emanel

Дълготраен дишащ лак с иновативна технология, която позволява на кислорода да достига до плочката на ноктите. Лакът не запечатва плочката, а позволява на нокътя да диша. Със специална четка, която осигурява равномерно и прецизно нанасяне, без размазване. Моят е номер 14 - едно наистина красиво изкрящо оранжево. Много му се радвам, защото имах нужда от нов такъв цвят, след като през лятото изхабих оранжевия лак на Essie, който имах. Този по нищо не му отстъпва - плътен и наситен. В предния пост на снимките съм именно с този лак :)



Хайде, весело! :)

0 коментара: