Pharmatheiss Pharma Hyaluron Volume Lip Booster

март 10, 2017 Maia Georgieva 0 Comments



 Здравейте!
Даваме старт на пролетта, но не знам от къде ми дойде идеята да направя тези студени зимни снимки. Може би от охлаждащият ефект и аромата на балсамчето. Всъщност това е обемен филър за устни, който ще придаде обем, плътност и блясък на устните. 

С годините устните губят своята мекота и чувственост, появяват се и малки бръчици. Обемният филър помага те да изглеждат по-плътни. Комбинацията от омрежен (кръстосано свързан) хиалурон и грижещите се за кожата липиди, допринасят за тяхната мекота, допълнителния обем и грижа.


Предлага се в два цвята - Marsala и Rose. Опаковката е малка, компактна и удобна за пренасяне. Апликаторът е малка пухкавичка гъбка. Ухае на ментовичко, а консистенцията е прозрачна, леко червеникава и балсаместа. Мислех, че ще има повече цвят, но всъщност върху устните остава мнооого лекичък червеникав нюанс. По-скоро стои прозрачно и с доста блясък. Още щом го нанеса, усещам едно леко пощипване и супер охлаждане. Това е моментно действие и след време изчезва. Устните стоят сочни и идея по-обемни и сочни. Балсамчето е много комфортно за носене и определено охлаждащия ефект е много забавен.

Цената за 7 мл. е 20 лв. и може да се открие в аптеките :)

0 коментара: