Няколко секси модела бански за твоетo горещо лято

май 16, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Well, summer 2017 is just knocking on the door. And if you are still thinking about buying a new swimsuit, why don’t we have a quick look at the latest trends. Zaful offers a wide range of colours and styles. I will present you some - yellow swimsuit, red swimsuit and more...
През 2017 година лятото, освен, че ще е много горещо, ще е и цветно, мноого цветно. Банските ще изпъстрят плажовете в жизнени цветове, игриви и елегантни принтове и различни флорални модели. Всички искаме да изглеждаме перфектно на плажа. Правилно избраният модел ще ви направи да изглеждате зашеметяващо.
Набелязах си няколко чудесни бански в прекрасни цветове и форми. Набързо ги споделям с вас. 


Първият модел, който избрах е този красив бански в две части. Жълтото неимоверно стои просто приказно върху кожа с тен. А интересните детайли по него го правят мега интересен. Долната част е доста изрязана и ще стои супер секси. Изобщо, изобщо... красота отвсякъде!


Смятам, че червеното винаги ми е отивало. Един от най-първите ми бански беше червен на жълти линии. Много си го харесвах и след като го вече не ставаше за носене, си обещах, че все някога отново ще си взема червен бански. До този момент не се е случило, но никога не е късно. Този отново е в две части и доста изрязан. И тук горната част са триъгълници. Изглежда много лек и практичен за жегата на плажа. Също така ще успея да събера тен на по-голямата част от тялото ми с него.

Иии... последният, но не на последно място по любимост е този бял бански с весели фендифлюшки по него. 

Да, това е от мен! До скоро! Целувки!

0 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...