John Masters Organics Rose & Apricot Hair Milk

юли 19, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Когато става дума за косата ми, винаги се стремя да опитвам нови неща. Търся, проучвам, чета за различни марки и продукти, които биха подобрили състоянието й. Разбира се, няма как да пробвам всичко, което има на пазара, затова се стремя да подбера нещо, което смятам, че ще ми подейства добре. 
В момента от слънцето и солената вода, на които често подлагам косата си, тя стана лееко по-суха и безжизнена. Това си личи особено много по крайчетата. Попаднах на това мляко за коса с масло кайсия и роза и реших, че е право в десятката за търсената от мен грижа.
Мисля, че John Masters Organics нямат нужда от представяне. Но все пак - луксозна, американска, много популярна със своята натурална козметика за коса, лице и тяло, използващи органични съставки и действащи уникално. Изгледах наистина много клипове с мнения за млякото в youtube и всички казваха колко божествена оставя косата. Казват, че дори е по-добро от балсама с авокадо и лавандула, който също е топ харесван и препоръчван техен продукт. 
Rose&Apricot Hair Milk е подходящо за суха и повредена коса. Благодатно при коса, изсушена от слънцето и вредните влияния на околната среда. Съдържа 9 сертифицирани органични съставки като масла от роза, кайсия, от семена на шипка, пореч, екстракт от семена на моринга. 
Консистенцията му е като на гъст, богат крем. Има невероятно истински аромат на току-що откъсната роза, примесен с плодова кайсиева нотка. Деликатно го усещам и по косата си след нанасяне. Използвам млякото на мокра коса. След като изстискам малко от тубичката, го разнасям по дланите си, след това леко разпределям по цялата дължина и сресвам.
О, да, това мляко е направо върховно! Обожавам го! Не само, че ухае божествено на кайсия, но и наистина виждам страхотна промяна в косата си. Отдавна исках нещо, което да прави косата ми уау. Първото, което забелязах е, че дава плътност. Просто косата ми изглежда много по-обемна, а не така изтъняла. Също така я заглажда и не стои изпръхнала и хвърчаща. Определено я хидратира по някакъв начин, за да й вдъхне този живот. Дава и доза блясък. Не се усеща тежко или мазно, напротив попива напълно в косата. Не съм забелязала да има стилизиращ ефект, както пише. Това е един перфектен крем за перфектна коса! Никога няма да му се наситя! Искам тонове от него!
Предлага се на цена от 61 лв.
Можете да го откриете на официалния сайт на John Masters Organics за България тук с повече детайли.

0 коментара: