Wet'n'Wild - Photo Focus Foundation & Mega Last Liquid Catsuit Matte Lipstick

октомври 13, 2017 Maia Georgieva 0 Comments



Привет!

Супер вълнуваща новина! Новите така дългоочаквани и хвалени продукти на Wet'n'Wild са вече и при нас. Все още ги зареждат, но съвсем скоро ще бъдат достъпни навсякъде. За сега можете да ги поръчате през Фейсбук страница на Wet n Wild, като пристигат след един ден и са налични всички цветове. Юхууу! Веднага пробвах фон дьо тена Photo Focus Foundation и дълготрайното червило Mega Last Liquid Catsuit Matte Lipstick, за които просто тръпнех в очакване. Заинтригуваха ме и още доста други неща, особено много например палитрата Au Naturel, както и хайлайтъра Megaglo Highligting Powder, за които също чувам само хубави отзиви!

Wet'n'Wild Photo Focus Foundation


Фон дьо тенът е мега препоръчван и хвален. Исках да го тествам и да се убедя дали наистина е толкова добър. Първото, което ми направи впечатление при него е опаковката - стабилно стъклено шишенце (30мл.), което въпреки че е тежко се оказа компактно за съхранение. Има шпатула, с която нанасянето става мноого по-лесно. Просто отварям капачката и с помощта на шпатулката слагам директно върху лицето си. Има налични пет цвята. Аз избрах Soft Beige и ми пасна просто на 100%. Ако имате светла кожа, не порцеланово бяла, този си е супер!Консистенцията е със средна гъстота. Притежава доста специфичен аромат на латекс, лепило или нещо подобно, който след нанасяне не се усеща. Разнася се лесно. Бих казала, че има добра покривност, но в никакъв случай не стои като маска. Остава едно естествено излъчване с почти матов финиш. Все пак не пропускам да мина с четка с пудра. Усеща се добре върху кожата и не я прави да изглежда нито прекалено суха и да се впива в линиите и порите, нито пък я прави да изглежда лъскава. Издръжливостта му е суперска, предвид моята нормална към комбинирана кожа, която започва да лъска и да се омазнява най-вече на бузките и челото. След цял ден носене се виждаше съвсем леко лъсване, което можех да попия със салфетка и да изляза вечерта със същия фон дьо тен. Определено си заслужава и ако сте в търсене на нов фон дьо тен или се чудите дали да си го вземете, моят отговор е - да! 

Wet'n'Wild Mega Last Liquid Catsuit Matte Lipstick

Пристига в пластмасова опакова с мекичък леко извит апликатор. Предлагат се седем цвята, някои от тях са нюд, а други доста по-искрящи. Набелязах си два, но се спрях на 921 Nudist Peach. Един прекрасен прасковен цвят, подходящ за ежедневието. Мисля, че ще отива на всички тонове кожа. Формулата е страхотна! Много мека, нежна, гладка, кремообразна. Пигментацията е уау. Слагам два пласта и цветът, който придава е суупер наситен, плътен и равномерен. Нанася се лесно, без да е необходимо да очертавам устните си с молив предварително. Изсъхва сравнително бързо, след известно изчакване става напълно матово. Леко е изобщо не се усеща върху устните. Остава си там, без да се изтрива, дори ако ги потъркам с пръст, ако реша да цункам милото или ако облека пуловера си без да внимавам как ще го намуша. Просто си стои там! Издържа по цял ден без да е нужно подновяване. Ако разбира се хапнете по-стабилно, би се изтрило. Със сигурност ще взема още цветове като например Rebel Rose, в който също се влюбих веднага щом го видях. Прекрасен есенен цвят! Консистенцията, формулата, пигментацията, цветовете... суперски! Феноменални са!

0 коментара: