Масло от шипкови семена Ecolaoils

декември 29, 2017 Maia Georgieva 0 Comments



Здравейте!
Наскоро открих вълшебните ползи на шипковото масло. Тази сладка мъничка бутилчица от Ecolaoils съдържа студено пресовано масло от шипкови семена, което оказва благоприятно действие върху кожата и има много ползи от него.
Употребата на това масло обновява и подхранва кожата на лицето, премахва белези от акне, изсветлява пигментни петна, хидратира сухата кожа и задържа влагата в нея, редуцира бръчките едновременно в ширина и дълбочина. Драстично намалява всички признаци на преждевременно застаряваща кожа - сухота, липса на блясък, петна, бръчици, притежава стягащ порите ефект.
Моето е в мини вариант, но иначе идва в прекрасно стъклено шишенце с пипетка. Консистенцията е под формата на доста гъсто, богато олио. Ухае си напълно натурално и не знам дали би се харесал ароматът на всеки. Намирам го за доста подходящо за зимата, защото подхранва чудесно. Обичам да го нанасям върху сухи участъци по лицето и ръцете, за да ги омекотя. След като съм добавила малко от него, масажирам за кратко до пълното му абсорбиране.
Можете да прочетете повече за него тук, тук и тук, както и на тел.: 0888780077

0 коментара: