Revuele - Chocolate and Strawberry Gift Set

февруари 24, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Привет!
Чудиш ли се как да зарадваш най-специалните жени в живота ти на 8-ми март? Реших да ти разкрия три страхотни подаръчни идеи. Първата от тях можете да видите в поста ми ето тук, а днес ще ви покажа следващия прекрасен комплект. Състои се от лосион за тяло и душ гел в прекрасна кутия. Мога да ви подшушна, че това е моят фаворит. Още щом видях кутията знаех, че там се крие нещо невероятно апетитно и съблазняващо. Благодарение на съдържанието на сок от ягода и какаово масло и в двата продукта, лосионът и душ гелът придават изключителна хидратация и мекота, дарявайки кожата с незабавно усещане за свежест и еластичност.

Revuele Chocolate and Strawberry Shower Gel
Прозрачната нежна консистенция прави уникално мека и богата пяна, същевременно се разнася сладко ягодово ухание навсякъде около мен. Измива прекрасно кожата без да я изсушава.

Revuele Chocolate and Strawberry Body Lotion
С пухкава бяла текстура, която ми напомня на сметана. Ухае брутално яко на ягоди и шоколад също като душ гела, но много по-наситено! Обожавам това ухание! Прекрасен тандем с душ гела и откакто го имам не спирам да го нанасям след душ. Истинско блаженство е да разнасям нежната текстура по кожата си. Вдишвам дълбоко, за да се насладя на привлекателния и толкова апетитен аромат. Не мога да му се наситя и много често го използвам и като крем за ръце. Попива напълно, дава уникална хидратация в дълбочина и оставя кожата кадифено мека.

Надникнете тук, за да  откриете това шоколадово - ягодово вълнение! Несъмнено трябва да го опитате!

Целувки и до скоро!

0 коментара: