Inecto Argan Body Lotion & Inecto Lime&Mint Coconut Infusion Shower gel

май 04, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Прекрасният екип на Inecto ми изпрати една голяма част от гамата си продукти, които да тествам. След като малко повече от месец им се наслаждавах, реших, че е време да ви ги покажа. Реших да ги разделя и да напиша два отделни поста - в първия ще включа продуктите за тяло, а във втория продуктите за коса, които пробвах. Доста често виждам чуждестранни блогъри ги показват и по това съдя, че навън са истински хит. Чудя се защо тук не са така популярни. Все още не са навлязли толкова масово, но се надявам скоро това да се промени. За сега могат да се открият единствено он лайн ето тук, както и в аптеки Ремедиум. Иска ми се да ги заредят на повече места, за да са по-лесни за откриване.
Inecto са англисйка козметика за коса и тяло, базирана на силата на натуралните съставки. Създадени, за да ни направят щастливи. Не съдържат парабени, алергени и животински съставки /Vegan Friendly/. Също така не са тествани върху животни /Animal Friendly/. Сертифицирани като органични продукти от Soil Association UK.
Режа лентата на първото ревю и започвам с представянето на нещата за тяло - душ гел и лосион за тяло.

Inecto Lime&Mint Coconut Infusion Shower gel

Душ гелът е обогатен с органично кокосово олио и олио от семките на лайм, изключително богати на витамин А и C. Тези две съставки помагат за бързото и дълбоко подхранване на кожата. Идва в искрящо зелена тубичка, която предпочитам да оставям легнала, защото като я оставя изправена при отваряне се излива голямо количество. Харесва ми, че е лесен за отваряне и не е с капачка с винт, които се отварят по-трудно в банята. Консистенцията е със средна гъстота, със седефено бял цвят. Уханието, което се разнася е доста силно, но фино. Повече се усещат цитрусовите нотки, отколкото кокоса и ментата. Разпенва се добре и образува мекичка пяна. Можете да прочетете повече за него тук. Цената му е 4.75 лв.

Inecto Argan Body Lotion

Лосионът за тяло съдържа 90% натурални съставки. Подходящ е за суха и нормална кожа. Консистенцията му е просто божествена, а действието - вълшебно. А ароматът - мммммм!!!Бяла, гъста, немазна текстура. Попива напълно в кожата и я прави копринено мека и гладка. Хидратира в дълбочина за дълго, без да оставя мазно и неприятно усещане, въпреки че овлажнява отлично. Ароматът е топ, топ, топ. Тубичката няма да ми стигне да му се насладя, въпреки че е 250 мл. Мисля, че се пристрастих към него. Обикновено го използвам след баня и намазвам цялото тяло, но тъй като ароматът му толкова много ми харесва, доста често го нанасям и като кремче за ръце, за да го усещам постоянно върху кожата си. Няма да крия, че това е фаворитът ми сред нещата на Inecto, които пробвах. Едно голямо пиршество за кожата. Ако искате да пробвате нещо на марката, заложете на този лосион за тяло. Гарантирам, че ще ви допадне. Тук можете да прочетете повече. Цената му е 6.19 лв, което е нищо в сравнение с действието, уханието и състава му. Пробвайте го и ми кажете вие какво мислите!
Ще ми е интересно да споделите дали сте пробвали нещо на Inecto и какво мислите за марката. 
Целувки и до скоро!

0 коментара: