За лавандуловата магия и силата на природата с AYAN

август 06, 2018 Maia Georgieva 0 Comments



Ако сте любители на лавандулата, то навярно сте запознати с AYAN. Лавандулови продукти, обгръщащи цялото тяло в нежни ухания и пренасящи ни на уханни лавандулови полета. Всеки път, когато погледна към тях си представям красив залез, а пред мен - равнина с огромни лавандулови насаждения. Ayan предлагат цялостна грижа за лице, коса и тяло, обогатена с лавандулово масло. В градината си имам огромна саксия с лавандула. Става ми толкова хубаво, когато я видя цялата обагрена в красивите лилави цветове. Наскоро дори баба ми ми приготви чай от лавандула, който се оказа магическо питие за душата. Обичам и да имам букет от нея в гардероба си, за да го освежа. Здравословните ползи от лавандулата са изключително много и използването й за лечение е широко приложимо. Може да се добавя в парфюми, сапуни, чайове, мехлеми, кремове. Лавандулата е много ценна билка и притежава магическа сила. Името й идва от латински и означава мия. Може би от там идва и способността й да носи здраве и чистота. Дават я изключително полезна за облекчаване на стреса, за подобряване на настроението, за спокоен сън, за намаляване дразненето на кожата, за предпазване от инфекции, за намаляване на възпаления, за успокояване на подут корем и какво ли още не. Колко е хубаво, че сега имаме българска марка, заложила изцяло на ползите от това толкова полезно растение. AYAN предлага органична козметика със 100% натурални съставки. Продуктите не съдържат парабени, петролни деривати, синтетични оцветители, силикон, синтетични аромати, пропилен глюкол, минерални масла, синтетични пенители. Нека ви покажа пълната серия от продукти на Ayan.



Биологично лавандулово масло AYAN







Няколко капки масло от това сладко шишенце могат да бъдат много полезни, както за тялото, така и за душата ви. Можете да капнете малко от него върху кожата, за да я хидратирате, омекотите и освежите. Също така можете да поставите съвсем малко количество от него върху възглавницата си. Така ще ви помогне да заспите по-бързо и да имате спокоен и пълноценен сън. Това го знам от доста време и го прилагам често. Изхабила съм няколко шишенца и винаги ми е действало супер релаксиращо и успокояващо. Така е и сега - дори и само да отворя капачката и цялата стая заухава, а ако поставя само капчица... мммм....



Мултифункционално пухкаво лавандулово масло за тяло, ръце и крака AYAN




Металната кутийка крие масло с нежно топяща се под пръстите ви текстура, която е изключително пухкава и нежна. Съдържа масла от лавандула, ший, кокос и макадамия, които имат противовъзпалителни свойства и поддържат цялостното здраве на кожата. Обичам да нанасям след душ, за да омекотя и подхраня кожата си. Прави я мека, изгладена и нежна. Оставя лек аромат и попива бързо без да оставя неприятен филм. 

Подхранващо олио за тяло с лавандула AYAN
AYAN са помислили за всичко. Освен масло, ни предлагат грижа за тялото и под формата на олио. Това подхранващо и успокояващо олио за тяло ще хидратира кожата и релаксира ума. Специалната комбинация от органични масла от лавандула, макадамия, арган и бадем заздравяват кожата и помагат възстановяването й. Обожавам да го нанасям след плаж, когато чувствам кожата си суха и напукана. Само няколко капки са достатъчни, за да я съживи и омекоти. Видимо изглежда по-здрава, сияйна и с изравнен тен. 

Релаксиращ душ-гел и подхранващ и възстановяващ балсам и шампоан с лавандула AYAN

В гамата от продукти можете да откриете още релаксиращ душ-гел, както и подхранващ и възстановяващ шампоан и балсам. Всички те успяват да пренесат лавандуловото ухание и в банята. Душ-гелът е изключително свеж и уханието не се разнася само из банята, но се запазва и върху кожата. Шампоанът и балсамът пък са подходящи за всички със сухи и увредени коси, като биологичното лавандулово масло и безценните масла обещават да спомагнат за възстановяването й.

Ако държите на натуралните съставки и искате да се поглезите и да доставите на тялото си лавандулова наслада, заложете на Ayan. Прекрасно е да се обгърнеш в лавандуловия аромат, който ще донесе свежест и щастие. Всички продукти можете да намерите в сайта на марката  - www.ayan.bg.

Целувки и до скоро!

0 коментара: