Bilka - Rosa Damascena

юли 21, 2014 Maia Georgieva 2 Comments


Здравейтеее!!!!
Този уикенд изобщо нямах време за блогване. Чак сега сядам на компа, за да прочета най-новите публикации и да се потопя в блог света. След като вече ги изчетох, събрах доза вдъхновение да напиша и моята най-нова публикация. Ще ви представя три продукта от най-новата лимитирана серия на Bilka - Rosa Damascena. 


 Крем за тяло, крем за лице и гел за измиване на лице. 







ГЕЛ за измиване на лице ROSA DAMASCENA








Не знам каква е тази моя мания към измиващите продукти за лице. Когато видя някой нов веднага трябва е да мой и да го опитам! Така беше и с този. Обожавам почистващите продукти за лице на Bilka. Един мой много любим например е този с краставица и пъпеш. В момента използвам гела за лице от серията ROSA DAMASCENA. Опаковката отново е приказна, а продуктът е разкошен. Съдържа органик розова вода. Не е гъст, има аромат на роза. Все пак не е типичният аромат на роза, който познаваме. Много по-специфичен и съблазнителен е. Използвам две помпички от гела. Нанасям го върху влажна кожа и нежно втривам. Прави лека пяна. Не дразни, ако имаме малки пъпчици или ранички и не щипе на очите. Изключително нежен и деликатен е. Измива много хубаво. Лицето ми става чистичко, много тонизирано и гладко на допир. 

Подмладяващ Anti-Age КРЕМ ЗА ТЯЛО ROSA DAMASCENA







Нямаше как да подмина и крема за тяло. Съдържа натурално розово масло и органик розова вода. Ароматът отново е приказен. Ще се повторя, че не е на типична роза, а доста по-специален, витален и съвременен. Текстурата е мека, доста ароматна. Използвам обилно количесто от него. Разнасям го по цялото тяло. Действа ми успокояващо и много зареждащо. Кожата остава добре хидратирана, подхранена и омекотена. 


ПОДМЛАДЯВАЩ Anti-Age КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ROSA DAMASCENA








Кремът за лице също съдържа натурално розово масло и органик розова вода. В състава на крема има още масло от ший, алантоин, Д-пантенол, както и VENUCEANE (ограничава появата на бръчки и осигурява перфектна защита от атмосферните условия и вредното влияние на околната среда). Използвам го от около месец. Консистенцята е гъста, притежава същия аромат като на крема за тяло и почистващия гел. Бързо попива, не лепне и не омазнява прекалено. Оставя нежен воал върху кожата. Осезателно подобрява вида й. Изравнява тена и видимо кожата на лицето изглежда по-свежа.



Надявам се да ви е било интересно да разберете повече за продуктите ит новата серия Rosa Damascena на Bilka.
Приятна нова седмица на всички!

2 коментара:

  1. Изглеждат наистина прекрасни продукти, онзи ден ги загледах, но се поколебах :))

    ОтговорИзтриване
  2. Ползвам околоочния крем от серията и съм силно впечатлена от ефекта му върху мимическите бръчки. Днес си взех крема за ръце и се влюбих в аромата...По-различен от околоочния, което ме радва много. Ще си купя и другите продукти от серията. Наистина продуктите от нея са на високо ниво и ниска цена! :)

    ОтговорИзтриване