Panthenol Extra - Moisturizing Serum and Day Cream SPF15 ☺ ♥ ☼ ♪

юли 15, 2014 Maia Georgieva 1 Comments


Здравейте, мили мои читатели!
Днес, Panthenol Extra - Moisturizing Serum and Panthenol Extra - Day Cream SPF15. Два продукта за лице, които ме спасяват от опънатост на кожата на лицето след плаж. 
Серум и крем, които използвам в комбинация и се отразяват страхотно върху лицето ми. Започнах да ги използвам в началото на месец юни и все още им се наслаждавам. 'Premium Health Products' ltd е вноситеят на продуктите за бг пазара. Откриват се по аптеките и в много он-лайн магазини. Тези два продукта отговарят на най-новите изисквания, които влизат от 2015 г. в сила. Това е лепенката 'seal' - гаранция, че този продукт не е използван преди това.










Това е серумът за лице Panthenol Extra - Moisturizing Serum. Той е много мек и лесно попиващ. Незабавно повдига и стяга кожата на лицето и шията. Ефективно противодейства на видимите признаци на стареене и подпомага собствените възстановителни и защитни механизми на кожата. Осигурява интензивно и дълготрайно хидратиране, намалява фините линии и бръчки, уплътнява и подобрява мекотата на кожата, придава блясък. Подходящ е за чувствителна кожа, склонна към изсушаване. Съдържа пантенол и витаминен комплекс. Без парабени и е дерматологично тестван. 
Опаковката е 30 мл. и ми е супер любимка! Използвам една помпичка за лицето си сутрин преди дневния крем.  Серумът подготвя кожата за крема. Консистенцията е прозрачна и гъста. Съвсем малко продукт е достатъчно да намажа добре лицето си. Попива секундно, като дори не се усеща върху кожата. Някак си я озарява и прави да изглежда по-гладка и с изравнен тен.














Другият продукт е Panthenol Extra Day Cream SPF15. Крем, специално разработен за проблемната суха кожа на лицето. Благодарение на комбинацията от хидратиращи и възстановяващи съставки успокоява и възвръща гъвкавостта и мекотата на кожата на лицето. Подходящ е за суха, много суха кожа, ксероза, при климатични агресии, както и за ежедневна хидратация на кожата на лицето. 
Този крем ми е страшно любим! Бих казала, че е "пир за сетивата". Благоуханен, мек, нежен....и още, и още! Кутийката е 50 мл. и забелязвам, че свършва мигновено бързо, защото не спирам да го използвам. Винаги след плаж го използвам в комбинация със серума. Първо нанасям капка от серума, а отгоре нанасям крема. Пасват си идеално. Кремът е лек и доста хидратиращ, с бял цвят и уникален аромат! Хидратира на мига! Премахва опънатостта на кожата, успокоява я на мига. Ароматът се запазва за дълго и е уникален!  

Как да не се влюби човек в тези продукти!?
Превъзходни са! 
Има и още една серия Panthenol Extra - отново серум и крем, но са против бръчки.


До скоро! Цун!

1 коментар:

  1. Отдавна съм хвърлила око на продуктите на марката и сега след твоето ревю мисля, че знам какво ще си купя първо :) Много полезен пост, благодаря :)

    ОтговорИзтриване