Apivita Shampoo with citrus & honey and Shower Gel with bergamot & green tea

ноември 29, 2014 Maia Georgieva 1 Comments

И така, за днес бях предвидила да пиша за два продукта. Шампоан и душ-гел в травъл размер. И да, както вече казах - нищо не кътам и пазя.  Всичко веднага влиза в моментална употреба. Моменталически, след като имах и двете неща бяха изпобвани и грижливо нанесени по косата и тялото. Хайде да видим двата продукта от по-близо.



Mini Shine and Revitalizing Shampoo with citrus & honey/Шампоан за блясък и възстановяване с цитрус и мед 


Ще познаете този шампоан по етикета - оранжевият е. Този е 75 мл, като се предлага и по-голяма разфасовка. Стига за около 5-6 измивания на косата. 
Съдържа 88% натурални съставки. Част от тях, които разбрах са: жен-шен, пантенол, мед, лимон, портокал, грейпфрут. Водата в шампоана е заменена с отвара от розмарин, която има антиоксидантно, тонизиращо, антисептично и дразнещо действие. Разбира се, няма вредни като неща като Parabens, Silicones, Mineral oil, Propylene glycol, Ethanolamines, Colorants, Phthalates, Polycyclic musks and Nitromusks.
Има свеж и абсолютно изчистен цитрусов аромат. Консистенция - ами като на всеки шампоан. Бих казала, че ми направи впечатление гъстотата му. Доста бавно излиза от бутилчицата и като цяло е една доза по-гъст от обичайното. Прави уникално мека и обилна пяна.
А какво каза косата ми за шампоана ли? Ами, че я направи доооста бляскава. Определено тонизира косата ми по някакъв нов начин. След използване я намирах за доста по-еластична и мега лъскава. Също така мога да кажа, че не се омазняваше прекалено бързо и не губеше обема и свежестта си толкова бързо. За шампоана съм с две ръце! Предлага се и балсам за блясък и възстановяване с цитрус и мед за всеки тип коса. 

Toning Bath & Shower Gel with bergamot & green tea/Тоник и душ-гел за тяло с бергамот и зелен чай


Този продукт също е 75 мл. Има 87% натурални съставки, сред които са зелен чай, прополис, бергамот, евкалипт и маслинови екстракти. Водата тук е заменена с органичен хамамелис.
Има мъжки аромат, определено е доста ободряващ! Отличава се с една наистина много хубава нежна текстура. Може да се използва по няколко различни начина. Например под душа като душ гел, нанасяйки го с гъба или ръце. Още за измиване на тялото, докато сте във ваната или да се изсипе малко количество във ваната за релаксация и обилна пяна. Оставя кожата добре почистена и леко ароматизирана, без неприятно и некомфортно чувство след използване.

Изкушена съм и от останалите варианти на Apivita шампоаните и душ-геловете. Несъмнено са едни от най-приятно ухаещите натурални продукти.

1 коментар:

  1. Жалко,че на базата на такива хубави екстракти и масла са набухали и безброй вредни съставки!

    ОтговорИзтриване