Седмица с APIVITA

ноември 24, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте! 


Имах удоволствието да опитам няколко от продуктите на Apivita. Те са гръцки и от скоро могат да бъдат открити и в България. Уникално е, колко дълго време съм живяла без да подозирам, че съществуват толкова готини натурални продукти! Като се замисля, наистина бях гледала една жена в предаването "На кафе", която разговаряше с Гала за натурални гръцки продукти и сподели как е започнало всичко. Хубавото е, че предлагат не само козметика за лице, тяло и коса, ами и нещо за душата :) Имат голямо разнообразие от качествен мед, чай, етерични масла, свещи..... 

APIVITA - натурални, холистични и ефективни продукти на основата на пчелен мед с грижа за здравето и красотата на хората. От 1979 г.
Продуктите са до 100% богати на натурални съставки, комбинират екстракти от 5500 растения от гръцката флора. Съдържат чисти пчелни продукти и органични етерични масла. APIVITA предлага огромен брой органични продукти, сертифицирани от международни организации. Тези продукти не съдържат парабени, пропиленгликол, силикони, изкуствени оцветители и аромати. Използват напълно рециклируеми и рециклирани материали при опаковане. 

Забелязахте ли знака, който присъства на всеки продукт? А по опаковките? Пчели, пчели и отново - малки, сладки пчели! Да, на мен също ми харесват! Знакът се отличава от всичко останало до сега!

Логото на Апивита е вдъхновено от "Пчелите на Малиа", уникално минойско бижу от 16 век преди новата ера. Минойската цивилизация процъфтява в Крит, остров в южна Гърция. Бижуто, само по себе си, е един от най-известните експонати в музея в Хераклион в Крит. Това е невероятно, много детайлно изобразяване на две пчели носещи капка мед към тяхната медена пита. Символизира плодородието, взаимната помощ и хармонията, ценности, които Апивита пази и насърчава. Пчелите имат символично и важно допълнително значение в много култури по целия свят и са били от изключително значение в минойстата и всички древни цивилизации. Апивита се надява с тяхното красиво лого да напомня за важността от съществуването на пчелите в модерния свят!


И така обявявам седмицата на за открита! Всеки ден ще представям по един или няколко продукта на марката. Затаете дъх, очаква ви вълна от удоволствие!

0 коментара: