Galenic Nectalys

ноември 02, 2014 Maia Georgieva 0 Comments


Изглаждащ и енергизиращ еликсир с нектар от плодове


Свойства: този много свеж серум с апетитни плодови нотки изглажда и прави по-фин релефа на Вашата кожа. Лаборатории Galenic създадоха плодов нектар със 100 % натурален екстракт от праскова, смокиня и мандарина за презареждане на клетките с витамин С, анти-оксидант, енергизиращи полизахариди и отмарящ магнезий. С висока концентрация, той предотвратява и изглажда първите признаци на стареене (бръчици, загуба на блясък). Гликоловата киселина засилва клетъчното обновяване, за да направи по-фин релефа на кожата, да изглади чертите и премахне първите бръчки. Изпълнена с енергия, вашата кожа е все по-сияеща с всеки изминал ден.
Предназначение: за всички типове кожа и момичета на 25+.
Начин на употреба: третиране за влизане във форма (минимум 3 седмици) или ежедневна употреба. Нанасяйте на лицето и шията преди крема или изглаждащия флуид за оптимална ефикасност. 


Щом взех елексира в ръцете си, знаех, че държа нещо много добро! Зачетох се в опаковката и веднага разбрах, че кожата ми ще го обикне веднага. И, да! Това се случи. В двете седмици на използване, кожата ми се преобрази и изпитвах огромна нужда постоянно да нанасям от серума. 

Опаковката е наистина вдъхновяваща. Компактна, лека, удобна за съхранение и използване. Капачката ми направи голямо впечатление - мини пластмасова полу-капачка, която се прикрепя към помпичката. Изглежда уникално сладурско. 

Текстурата е ултра лека, с лек плодов аромат и цвят сьомга.
Нанасям го на лицето си предимно като дневен крем, макар че може да се нанася и вечер. Разнася се лесно и попива изключително приятно. Направо се разтапя върху кожата. Тя се освежава, овлажнява, избистря тена си и става мега мека и гладка на допир. Не оставя никакъв филм върху лицето. Серумът е 30 мл. и с тази скорост на изразходване, няма да просъществува дълго. Влюбена съм в него и смятам, че всички момичета на 25+ ще го обикнат. Най-малкото, защото ще ободри кожата им и ще ги предпази от появата на първите бръчки. А като добавим вълшебните съставки и красивата опаковка, продуктът се превръща в мечта за всеки!

Какво ще кажете? Много е готин, нали? :)
Хубава неделя!

0 коментара: