Klorane - Dry Shampoo with Oat Milk - Natural Tint

ноември 13, 2014 Maia Georgieva 1 Comments

Хеййй, сигурно повечето от вас вече разбраха за новия сух шампоан на Klorane. Той е тениран и е специално разработен за кестеняви коси. Супер готино звучи, а и е така! Много харесвам сухите шампоани на Klorane, а когато разбрах, че вече имат и за кестенява коса като моята, побързах да го изпробвам. По-различното при него е, че пудрата е кафява и завършекът е невидим. Може да се ползва от момичета със всички типове тъмни коси. Знаете кога се използва сух шампоан - когато бързате, а косата ви е абсолютен бляк! Моята коса се омазнява светкавично бързо, но какво да се прави - свикнала съм й. Мия я през ден или всеки ден, но понякога, когато нямам време и е непоносимо сплесната и кофти изглеждаща, просто я напръсквам с този сух шампоан. Подходящ е за честа употреба и винаги ме спасява и успокоява, че няма да изглеждам зле. Не знам защо, но винаги, когато видя жена, първото нещо, което виждам е косата й. А ако се окаже мръсна и сплесната, не ми прави никак добро впечатление. За това гледам моята да е ок на вид. 


Шампоанът съдържа успокояващо мляко от овес. Поместен е в стандартния спрей-флакон (150мл). Ще познаете, че е тенираният вариант по кафявото пръскало, което се вижда през капачката и по мъничкото кафяво квадратче отпред с надпис Natural tint. Цветът е натурално бежов и има много приятен парфюмен аромат. 

 Раздрусвам флакона и хубаво напръсквам косата си от разстояние. Най-вече напръсквам в корените, като разтварям косата навсякъде. Изчаквам няколко минути и енергично разресвам косата си. Интересното тук е, че не прави бели петна и бял пушек, както при другите сухи шампоани. Оставя кафеви петна, които се сливат с цвета на косата ми и дори да не я среша хубаво навсякъде не си личи, че съм я пръскала със сух шампоан. Оставя косата перфектно суха, матирана, немазна и не бяла. При отмятане на косата усещам лек аромат. Дава и известна доза обем. С този вариант забравих за белите петна от сухия шампоан и се радвам без притеснения на чистата си "новоизкъпана" коса. 

Супер доволна съм, че най-после Klorane помислиха за брюнетките и подобриха формулата на сухия си шампоан. 

Поздрави и мнооогоооо позитивен ден! :)

1 коментар:

  1. Чудесно! Ще се пробва. И аз много харесвам сухите шампоани на марката :))
    beglamorous93.blogspot.com

    ОтговорИзтриване