Оrzene beer Optimum Oil Repair Elixir

ноември 11, 2014 Maia Georgieva 4 Comments

Здравейте!
Отдавна заглеждах новия еликсир за коса на Orzene beer и най-после го имам. Той е от най-новата серия Orzene Optimum Oil Repair, която включва 4 продукта за стресирана и много суха коса – шампоан, балсам, маска и подхранващ еликсир. Те обещават да подхранят и възстановят косата ви. Съдържат специален комплекс Golden Oils с 3 ценни подхранващи масла:


Абисинско масло
Подсилва фибрите на косъма
Намалява накъсването на косата
Контролира къдриците
Възстановява блясъка
Масло от Макадамия
Предпазва косъма от увреждане
Подхранва косата
Омекотява
Възстановява блясъка
Масло от Златна Жожоба
Възстановява увредената коса
Подсилва защитните маханизми на косата
Хидратира
Възстановява блясъка
Еликсирът е като серум или олио за коса. Има характерната за тези видове продукти формула. Ароматът е изключителен. На мен много ми харесва! Мирише ми като останалите продукти на Orzene, но ароматът на серума е доста по-наситен. Сякаш има нещо ориенталско. Нанасям го по дължините и наблягам на крайчетата. Разпределя се лесно и равномерно. Прави косата лъскава и чудесно пригладена. Пълна е с блясък и живот. Разресва се по-лесно и не се заплита. Усещам хубавия аромат и върху косата си. Запазва се там за дълго. Не ми се е случвало да прави косата мазна, сплъстена, на клечки или пък утежнена. Усещам я лека и ефирна. Серумът е икономичен. Аз използвам по две помпички след баня  на мокра коса. Като се има предвид, че е цели 100 мл., ще ми стигне за доста време.
Еликсирът за коса струва около 5-6 лева и е супер попадение за мен. Има аромат, който много ми харесва и чудесен ефект. Много му се радвам и го нанасям редовно. Можете да го откриете лесно в различни хипермаркети и козметични магазини. Вие опитахте ли го?

4 коментара: