C-THRU Pure Illusion

декември 04, 2014 Maia Georgieva 0 Comments






Привет!
Хееййй, обичате ли ароматните постове?
Дано да е така, защото днес съм Ви подготвила нещо точно такова. :)
                                                              
Със сигурност всеки от вас познава марката C-THRU и нейните ароматни и сладурски продукти. Виждали сте ги по рафтовете в големите магазини. Изглеждат много свежо и закачливо, а в същото време не са скъпи и всеки може да си ги позволи. В момента използвам един готски техен аромат. Казва се Pure Illusion - чиста илюзия :). 

Идва в уникална златна,  доста празнично изглеждаща кутия. Съдържа два продукта с еднакъв аромат - пафюм и дезодорант. Мисля, че ароматът е нов, защото не съм го виждала преди това по магазините. Има няколко различни комплекта. Като всеки съдържа различни продукти - например дезодорант + душ-гел/дезодорант в по-луксозен вариант (в стъклено шишенце) + душ-гел или като моя - парфюм и дезодорант. Всеки е на различна цена. Този е най-скъп - около 20 лева.
Парфюмът се намира в една пластмасова кутийка с целофан. Трябва да се обели, за да може да се отвори кутийката и да се извади аромата. Парфюмчето е 30 мл. Разбира се, няма как да не споменем красивите кристали в парфюма, запзена марка на C-THRU! Опаковката е компактна и удобна за носене в дамската чанта. 
Ароматът мога да определя като не натрапчив, много чувствен, карамелен. Трайността му е доста прилична. За мен е много подходящ за зимата. Има нотки на бергамот, прасковa, боровинки, бял божур, жасмин, сандалово дърво, бял мускус. 

Определено е добро предложение за коледен подарък. Доста приятен аромат на достъпна цена, а и поднесен в много празнична опаковка!

0 коментара: