Lancôme - DreamTone

февруари 05, 2015 Maia Georgieva 2 Comments

Следващото мое предложение за подарък е нещо, което самата аз много бих искала да получа :) Това е серумът за равнонмерен тен на кожата - DreamTone на Lancôme. Опаковката е жестока! А в нея се крият 40 мл., които обещават да направят кожата Ви съвършена! Мхммм.... искам!

“Истински красивият тен е без петна и несъвършенства. Той е перфектно изравнен и здравословно сияещ. Точно този тип кожа жените обичат да показват без грим. Сияйната, перфектна кожа разкрива кои сме ние и сякаш изпраща послание към външния свят. Тя е директно отражение на нашето добро вътрешно състояние и баланс-носи увереност в ежедневието. Поради всички тези причини, качеството на кожата е нещо наистина важно за почти всички жени, от всички възрасти, с всички типове кожа, в целия свят.

Начините да имате перфектна кожа са много. Кремове против петна и зачервявания, изсветляващи кремове, BB кремове, CC кремове, фон дьо тени... Продукти, които са нещо средно между бяла козметика и грим, които преобразяват кожата естествено красиво, но с единствения недостатък, че резултатът не е изцяло завършен и повечето пъти краткотраен.

За нас е важно да имаме предвид женските очаквания свързани с красотата. Затова Lancôme създава възможността да променим наследените навици и ритуали за красота на жените в целия свят. Уникален и всеобхватен отговор на универсалното желание за красива кожа, ежедневен финиш, който седи естествено и наистина дълготрайно: нарекохме го DreamTone.

Създаден на база важни научни открития, свързани с пигментацията, направени от нашите изследователски екипи, ексклузивната технология тройно действие в DreamTone дава отговора на желанието за красива кожа. Той е първият цялостен пигментен коректор, който действа едновременно на тъмни петна, липсата на еднородност и неравности на тена, на трите пигментни профила, които се идентифицират от Западния свят. С 9 патента, ексклузивната формула на DreamTone достига недостигани нива, метаморфоза на кожата. Той разкрива естествената й красота и я усъвършенства до качество, за което жените само са мечтали.

С DreamTone, Lancôme открива нова ера в козметиката: кожата на мечтите ни, натурална, без грим."


Youcef S. Nabi
President, Lancôme 

DreamTone: една мечта

Lancôme лансира нов разкрасяващ ритуал. Със собствена технология, която е създадена за трите различни вида пигментни профила и отговаря на желанията на жените, нуждите и притесненията им свързани със съвършената красота.

Тройно активна технология, цялостна грижа за кожата. Тази уникална, цялостно коригираща тройно активна технология, има три създадени специално формули. Целта: да посрещне специфичните нужди на трите различни пигментни профила. Тъмни петна, неравности и несъвършенства на цвета. Силата е в невероятната формула, която комбинира уникална концентрация на съставки, които имат специфични действия за всеки пигментен профил. Това биологично откритие се подсилва от усъвършенствани оптични агенти, адаптирани към всеки от трите профила, които разкрасяват кожата и подобряват тена моментално.

DreamTone почерк: концентрирани активни съставки

Уникална комбинация на три допълващи се съставки, създадена, за да активира едновременно меланоцита и меланотопа. Този оригинален подход няма за цел само да ускори синтеза на меланин но и да възстанови епидермалната хомеостаза, дермо–епидермалната връзка, промяната във формата на дермиса и да се бори възпаления и оксидативен стрес.

Специално създадена с грижа: адаптирана към всеки пигментен профил

Тройно активната технология на DreamTone добавя специфични съставки за всеки от трите пигментни профила. Те помагат за:
Пигментен профил 1: бори се с васкуларната дисфункция и зачервяването.
Пигментен профил 2: бори се срещу жълтеникавия блед цвят на кожата.
Пигментен профил 3: бори се срещу тъмните петна.


Мигновена, гарантирана красота

Едно високо представяне на грижа за кожата, DreamTone моментално пречиства цвета на кожата с помощта на безцветни леки разпръскващи се агенти.
С цел подобряването на текстурата на кожата, да поправи проблемите с цвета и да подобри сиянието на кожата, DreamTone комбинира три елемента, адаптирани към нуждите на трите пигментни профила:
перлени рефлекторни агенти които моментално карат цвета на кожата да засияе;
съчетание от розови и медни пигменти които подобряват хомогенността и целостта на кожата;
разпръскващи светлината частици, които увеличават сиянието и пречистват тена на кожата.

Това е перфектен баланс и многократно редуване на перли, цветни пигменти и светло-отразяващи частици, за усъвършенстване на тена в зависимост от пигментния профил.

ТЕКСТУРА

Трите коригиращи "нежно свежи" текстури на DreamTone са създадени специално, след повече от 300 адаптации. Сега имат девет патента.

Неоцветяващи, ултра модерни, те са уникални, със своята водна, лека и невероятно свежа текстура. При контакт с кожата, съдържанието се разтапя и се превръща в копринен воал на съвършена мекота. Без да лепне, без ефект на маска, абсорбира се бързо от кожата, текстурата носи незабавна свежест и комфорт. Кожата е съживена с уникален блясък и сияние. Автографът на DreamTone - красива естествена кожа, дори когато върху нея няма нищо.

Сила в един флакон

Технологичната сила, флаконът на DreamTone, с неговите триъгълни изискани извивки и рубинен цвят, който е символ на перфекционизъм, сила и модернизъм.
Триъгълната форма напомня за принципа „три-в-едно“ на тази уникална технология. Този изненадващ патентован от Lancôme флакон комбинира в своята сребърна завъртаща се капачка ефективност и лекота на употреба. Съдържа обилното количество от 40 ml достатъчно за нанасяне на лице и деколте.

Двойно доказана ефективност

За тази безпрецедентна формула, са събирани проучвания от 3 континента, от 3 пигментни профила с 470 жени, страдащи от проблеми с тъмни и/или пигментни петна. 

резултати – клинично доказани

резултати свързани с премахването на тъмни петна

специални протоколи са разработени за трите пигментни профила, за да се измери ефективността на DreamТone. За пигментен профил 3, зоната под окото, частично склонна към тъмни петна, беше измерено.

Хомогенност на цвета на лицето

С времето употребата на DreamТone намалява различията в пигментацията. След 12 седмици на употреба, има цялостно подобрение с 25% в цвета на кожата.*

* Image Analysis - highest score observed on the subject with the best results – пигментен профил 1

Ефективността на DreamТone върху хомогенността на тена се разпознава и се потвърждава от жените, които го тестват.
68% от жените от пигментен профил 1 * са удовлетворени в края на първата седмица на употреба и 73% от жените с пигментен профил 2** и пигментен профил 3.***

* само-оценка - 106 жени - 1 седмица
** само-оценка - 53 жени - 1 седмица
*** само-оценка - 50 жени - 1 седмица

Специфични пигментни проблеми

Правени са специфични тестове, за да се измери ефективността на DreamТone, с фокус върху специфичните пигментни проблеми на всеки от пигментните профили:
пигментен профил 1, чрез картографиране на хемоглобина, за да определи намаляването на червенината ;
пигментен профил 2, измервания на цвета представят в диаграмата ефективността на DreamТoneвърху бледия сивкав тен;
пигментен профил 3, клинична оценка използвайки Atlas, в която се забелязва намаляването на тъмните петна.


Дългосрочни резултати (без рецидив)

DreamТone не само има изключителни резултати, но също така тези резултати се задържат до 4 седмици след като спрете да използвате продукта*: ниво на анти-рецидив много рядко достигано.

* профили 1 и 2 Siascope - 53 жени - профил 3: Clinical scoring, Atlas - 40 жени

Перфектен , естествен цвят на кожата, потвърден от жените, които са го тествали, без значение от техния пигментен профил.

Оптимална толерантност

DreamTone е тестван от всички типове кожа, дори чувствителната, и е подходящ за всички жени и всеки тен.

Разкрасяващ ритуал

За най-дълготраен ефект нанесете DreamТone сутринта и вечерта, ежедневно, след серума Advanced Genifique. Разнесете от центъра на лицето навън, без затопляне и масаж, моментално се абсорбира.
Ако кожата изисква повече подхранване или грижа, нанесете своя дневен крем след DreamТone.

Тази фотография на Lancôme представя универсалната женственост: сияеща, чувствена, уверена. Три жени, всяка представяща своя собствена красота: Jasmine е афроамериканка, Hilda от Бразилия, Anaïs Канадка. Заснети от експерта Mario Testino, те показват кожата, която е абсолютно достатъчна да изрази тяхната красота. Lancôme споделя една нова женственост, доста уверена аура на красота без грим.

*Източник:
http://www.everet-group.com/

Цената на серума варира, в зависимост от къде го купувате. В http://www.enzo.bg/ е на 130.90 лв.

2 коментара:

  1. Ха аз използвам 3 и съм страшно доволна от резултата. Имам лунички,а след двете дечурлиги цялото ми лице стана на петънца, които вече ги няма :D

    ОтговорИзтриване
  2. Јас сум Артур Борис жител / државјанин на Република Руски. Јас имам 52 години, претприемач / бизнисмен. Еднаш имав потешкотии во финансирањето на мојот проект / бизнис, ако не и за мој добар пријател кој ме запозна со г-дин Бенџамин Ли за да добијам заем во вредност од 250.000 УСД од неговата компанија. Кога контактирав со нив, беа потребни само пет работни дена за да го завршам мојот процес на заем и да се префрлам на мојата сметка. Дури и со лоша кредитна историја, тие сепак ја нудат својата услуга за вас. Тие исто така нудат сите видови на заем, како што се деловни заеми, домашни заеми, лични заеми, автомобилски заеми. Не знам како да им се заблагодарам за она што го направија за мене, но Бог ќе ги награди според славата на неговото богатство. Доколку ви треба итна финансиска помош, контактирајте со нив денес преку е-маил Lfdsloans@outlook.com Информации за WhatsApp ... + 1-989-394-3740

    ОтговорИзтриване