Abogea Professional LINE

юни 10, 2015 Maia Georgieva 3 Comments

Здравейтееее!
Знам, че ви липсвам! Вие също много ми липсвате! Блогът направи цели две годинки и съм супер мега щастлива да го споделя и с вас! Отново благодаря за многобройните влизания и за това, че продължавате да ме четете и да очаквате нова публикация! В рамките на месеците, които не писах използвах много, много неща, за които следва да прочетете. 

Първото, което ще ви представя са тези малки сладички бурканчета. В тях открих продукти, които Abogea Professional LINE предлагат. Марката е българска и залагат на използването на Д-ПантенолУспях да опитам от почти всичко, което имат и даже имам няколко изявени любимци сред тях. Като цяло - нежни текстури, хубави аромати, добро действие. 

 Регенериращ крем за тяло "Сметана"
Както сами можете да се досетите, ухание - умопомрачително божествено. Хем съвсем леко доловимо, хем сладникавичко, хем... сметанено. Консистенията  - гъста, като масло. Изисква малко повече втриване, докато попие напълно в кожата. Оставя я мека и хидратирана, но няма и следа от мазен слой.  

 Лосион за ръце и тяло "Горещ шоколад"
Лек, пухкав и приятен лосион. Използвам го за ръцете си, когато ги почувствам сухи. Попива веднага и оставя кожата кадифена. Много добре подхранва и тонизира. Ароматът е божествен. На мен ми ухае на току-що приготвен сладък горещ бял шоколад. М-м-м-м-мммммм


 Парфюмен крем за тяло със златен ефект
Това е най-, най-, ама наистина най-любимият ми лосион на Abogea. Консистенцията е мека, със средна гъстота. Лесно се грабва от продукта. Има униииикааалеееен аромат. Доста осезаем дори само, като се отвори бурканчето. Цветът е жълтеникав, като ясно си личат златистите частички. Лесно се разнася и аромата изпълва цялата стая - парфюмен, изтънчен. Попива сравнително бързо в кожата. След нанасяне се виждат готините златисти частички по кожата ми, които проблясват при движение. Тъй като вече открих плажния сезон и имам лек тен, кремът ми стана още по-голям фаворит, защото седи уникално върху кожа с тен. Подсилва тена, прави кожата озарена и блестяща. Мнооогооо хубавооо! Абсолютен must have за лятото. Ароматът стои върху кожата доста дълго след като съм нанесла крема. Плюс това е и омекотена и хидратирана.

 Пилинг за тяло "Ягода" и "Парфюм"
Първото, което се забелязва са ярките и готски цветове - нежно розово за ягодовия и морско синьо за парфюмния. Със средна гъстота и много фини, нежни частици. Хареса ми колко деликатно гъделичкаха кожата ми, докато ги разнасях с плавни движения под душа. Усещаше се и лек аромат. Отмиват се лесно, без да оставят мазна следа. Много добре почистиха кожата ми от мъртвите клетки и я подготвиха за първите нежни слънчеви лъчи.

 Соли за вана "Шампанско" и "Парфюм"
Тъй като нямам вана, ги използвах за ваничката ми за крака, като посипах малко от тях във водата. Така допренесоха за още по-голям релакс и ме тонизираха още по-добре, докато водата бълбукаше изпод крачката ми и ги масажираше.

Всичко това можете да откриете в сайта на Abogea.

Усмихнат щастлив ден!

3 коментара:

  1. СИЛАТА Е В ПАНТЕНОЛА!

    Д-Пантенол е провитамин, който ускорява растежа на клетките. Стимулира деленето на клетки, като подпомага естествените оздравителни процеси на кожата, стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление. Д-Пантенолът прониква в дълбочина като помага за задържане на вода в клетките и съответно запазва хидратацията на кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация и има противовъзпалително и успокояващо действие. Продуктите с Д-Пантенол са подходящи за всеки тип кожа.
    Комплекс от витамини – Предпазва клетките на кожата от свободните радикали и предотвратява стареенето на кожата.
    Хиалуронова киселина – Ключът е в нейната способност да задържа вода и така да запазва плътността на кожата.

    ОтговорИзтриване
  2. Терапия ABOGEA „Нежни ръце“

    За кожа нежна като коприна…
    Прави се нежна ексфолиация с Пилинг за тяло, който премахва мъртвите клетки на кожата. Ръцете се изплакват се с хладка вода и се подсушават. Нанася се Регенериращ крем за тяло, който възстановява бързо попива, хидратира, омекотява и осигурява дълготрайна защита на кожата. За домашна грижа може всекидневно да се използва Лосион за ръце и тяло.

    ОтговорИзтриване