Rene Furterer Siolaire Защитно лятно масло KPF 90

юли 11, 2015 Maia Georgieva 0 Comments


Еехх, колко лятно ми става при вида на такива слънчеви продукти. Това защитно лятно масло за коса е един от тях. Rene Furterer са помислили как да защитят косата ни, като са създали цяла серия, която включва продукти преди и след излагане косата на слънчеви лъчи. Protective summer oil използвам преди да отида на плаж. Действа не само на косата ми, но и на душата ми - носи много летен заряд. 
Това е водоустойчиво подхранващо масло KPF 90. Защитава дългите коси от увреждащите ефекти на слънчевите лъчи, спира 90% от УВ лъчите и предотвратява натрупването на сол и хлор в косата. 

Активни съставки & действие:
- UV филтър: Блокират ултравиолетовите лъчи
- Сусамово масло: Подхранване, естествен UV филтър
- Рициново масло: Възстановява, придава "мокър" ефект

Първоначално си мислех, че е твърде течно, за да бъде масло, но след като го нанесох разбрах, че наистина е масло. Безцветно е, леко мазничко. Има невероятен аромат, смесица от грейпфрут, кайсия, кокос, жасмин, който се усеща малко след като съм нанесла продукта по косата си. 

Предпочитам първо да впръскам в ръката си няколко помпички, след което да го разстеля по цялата дължина на косата. Аз го използвам на суха коса, но пише, че може и на мокра. Става много лъскава и пригладена. Наистина сякаш дава мокър ефект на косата ми и я прави да изглежда огледално блестяща. Много, много ми харесва ароматът, който остава върху нея. Чувствам косата си защитена на плажа и не се притеснявам за състоянието й и прекаленото й изсушаване. Не стои безсилна като вейка и с опърпани крайчета след като се прибера от плажа. А след като се изкъпя след плаж си е все така жива и изпълнена с обем. 


Суперски летен продукт, жалко само, че скоро няма да има и следа от него, I`m addicted to it! :)
Mua :*

0 коментара: