La Roche-Posay ROSALIAC

август 28, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте! 
Днес ще ви представя новата серия на La Roche-Posay - ROSALIAC, предназначена специално за кожи склонни към временни или постоянни зачерявания. И трите продукта съдържат термална вода La Roche-Posay.



ROSALIAC ПОЧИСТВАЩ И ДЕГРИМИРАЩ МИЦЕЛАРЕН ГЕЛ

Почиства, дегримира и успокоява лицето и околочния контур.




















Това е мицеларна вода под формата на гел. Прозрачен на цвят, като го раздрусаш образува малки балончета в синята бутилка. С мноогооо, мноогоо лек аромат на чистичко. Подходящ е за чувствителна кожа, фина и реактивна, предразположена към зачервявания. Нанася се с помощта на памучен тампон или директно с пръстите, след което се избърсва. Няма нужда от изплакване. Слагам две помпички на тампонче и така почиствам лицето си от грима. Успява да премахне и очен грим, като с малко потъркване, отстранява успешно спирала. Не оставя аромат и следи върху лицето и не дразни очите ми, дори и да съм с лещите.

ROSALIAC AR INTENSE
Интензивна грижа за кожа, предразположена към зачервявания. Флуиден, свеж, немазен гел.



Този гел използвах по-активно през зимата, когато имах зачервявания по кожата. И сега го нанасям, ако забележа такива. Той работи специално в тази насока - да намали зачервяванията и  да предпази от повторната им поява. Ефикасност против връщане на проблема. Опаковката е 40 мл. и е херметична. Има 3 клапи, които предпазват продукта от замърсяване и пластичен джоб, който позволява използването на продукта до край. Без консерванти, парабени, парфюм, алкохол, оцветители, ланолин. С много лека, приятна течна консистенция, кафеникава на цвят. Гелът не е мазен и не оставя мазни следи по лицето. По-скоро оставя едно такова мокро, свежо усещане. Може да се използва сутрин и вечер. Нанася се само на засегнатите зони. Аз го нанасям само сутрин около носа, бузите и брадичката. Не мога да кажа, че напълно премахна зачервяванията, особено около носа ми, но изравни тена ми и кожата изглеждаше доста по-свежа и сияйна. 





















ROSALIAC CC КРЕМ
Ежедневен изравняващ крем за цялостно коригиране



Това е любимият ми продукт от трите. Това е СС крем, който ще изравни тена и ще прикрие зачервяванията. Подходящ за чувствителна кожа и коригира всички типове зачервявания, независимо от техния произход, честота и интензивност. Има средно покритие. Универсалният нюанс е подходящ за светла към средно тъмна кожа и се приспособява към кожата. Зимата ми идваше малко тъмен, но за лятото пасва идеално. Почти цяло лято си прекарах с него. В много интересна опаковка с помпичка е,  50 мл. Лека, нежна консистенция, която се разнася много лесно върху лицето. Стои много естествено. Понякога минавам с малко пудра отгоре, макар че не лъсвам така, както с фон-дьо тена. Има много хубав аромат, който усещам докато го нанасям. Разкошен е за лятото. Има и SPF 30.

























Пожелавам ви усмихнат уикенд, последен за този август, но явно много, много горещ :)

0 коментара: