INGLOT Freedom System Eye Shadow & Body Pigment Powder

септември 19, 2015 Maia Georgieva 2 Comments

Здравейте, 
много пъти съм писала за сенките на INGLOT
Днес ще ви покажа още няколко нюанса, които са ми нови. За първи път се докоснах и до пигментите на INGLOT, които винаги са ми били изключително интересен и непознат продукт.

Сeнки за очи INGLOT Freedom System



#477 - светло зелен цвят, с малки златни частички, които нежно блещукат и след нанасяне на клепача. Зеленото не стои фрапиращо, а доста нежно и леко;
#392 - наситен пастелен тъмно лилав мат цвят;
#332 - също много красив пастелен матов тъмно син цвят - леко се разпрашава при вземане, но иначе е невероятно пигментиран;
#606 - един от любимите ми цветове, който ще е приказен на есенен грим. Оказа се уникален перлен меден цвят. Има просто убийствен блясък и стои мноогоо хубаво!

Както и преди съм казвала сенките са много добри и лесно се работи с тях. Доста добре пигментирани, лесно се нанасят и преливат, остават дълготрайно върху клепача. Тези, които вече са ги пробвали, знаят за какво говоря. По 2,3/2,5/2,7 грама са, което си доста добре. 



Пигменти INGLOT Body Pigment Powder





Винаги съм се чудела какво е това и как ли се използва. Представляват цветен прах в бурканче ( по 1 гр. са). Насителни, много пигментирани и даващи плътен цвят. Като цяло са доста по-наситени от сенките за очи.  За времето, в което ги имам така и не успях да се науча да ги използвам правилно. Разпрашават се навсякъде и усявам да ги нанеса, но много неравномерно. Добре е да се нанасят върху основа, така цветът става малко по-равномерен и се задържа по-добре върху клепача. При контакт с вода се размазват, за това не е хубаво да се мокрят след нанасяне според мен. Виждала съм уникални супер ярки и наситени гримове, направени с тях. Могат да се нанесат и разнесат по целия клепач или само в основата на миглите като очна линия. И по двата начина стоят много интересно. Хубаво е да се експериментира с  нови неща, ще продължа да се боря с тях за направата на по-добър грим с тяхна помощ.

#253 - тъмно лилав мат цвят.
#306- много интересен цвят - между светло червено и розово, наситен и искрящ.
#86 - тъмно кафяв цвят.

Има 20 различни цвята, измежди които да избирате.

Приятни почивни дни!

2 коментара:

  1. Пигменти всъщност може да използваш за всичко. Пробвай да забъркаш червеникавите цветове с безцветен гланц за устни :)

    ОтговорИзтриване