Kérastase - Résistance Thérapiste

септември 14, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!

 
Днес ще ви понапиша малко за най-новата серия на Kérastase. Тя е предназначена за много увредена, изтощена, цъфтяща коса. Именно такава е моята в края на лятото. Гледам да я спася до колкото мога, но със сигурност ще отрежа няколко сантиметра, защото просто има нужда от малко рефрешване. Двата продукта са от серията Résistance Thérapiste. В състава им е включен интересен компонент - растението Миротамнус, познато и като „Възкръсващото растение“. Това растение е изключително рядко и има уникалната способност да оцелява при почти пълна дехидратация. Може да се се върне към живот, дори след като 10 години е било полумъртво. Ето какво се случи с моето клонче Миротамнус, след като престоя натопено във вода 24 часа.


преди
след


















Kérastase Résistance Bain Thérapiste Soin Premier 
 

Това е силно подхранващ балсам, който се нанася преди шампоана. Има шампоанеста консистенция, която е доста по-кремообразна, гъста и плътна. Нанасям на мокра коса и хубаво разтърквам. Получава се обемиста бяла бяна, сякаш мия косата си с шампоан. Усещам как още с изплакването, косата ми става много по-гладка. След това продължавам с измиване с шампоан. След това преминавам към следващата стъпка - маската за коса. 

Kérastase Résistance Bain Thérapiste 

 
Силно подхранваща маска, която има много плътна бяла консистенция. Изключително гъста и с невероятен аромат. Нансям я след шампоана на подсушена с кърпа коса. Стоя с нея около 5 минути и изплаквам. 
След използване на тези два продукта, косата ми има съвсем друг вид. Много по-блестяща, мека и копринена. Крайчетата стоят много по-свежи и ненакъсани. Косата ухае много хубаво и мирисът се запазва дълготрайно. Мисля, че това е една от най-добрите серии на Kérastase, която повлия успешно доста положително на косата ми. Освен тези два продукта, има и шампоан и серум, които вярвам, че също са доста добри.

0 коментара: