Nivea Intimo Double Effect & Avon Simply Delicate

септември 24, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Използвате ли интимни гелове? Последният, който изразходих беше този на Nivea, а в момента съм с този на Avon. Преди тях имах два на Femfresh, от които също бях много доволна. Имат доста видове, които можете да разгледате в Лили. По принцип ги сменям и си нямам любимец, без който не мога. Изпробвам на различни марки.
Интимният гел Nivea Intimo Double Effect бях поръчала от http://www.enzo.bg/. Цената му там е 6.90 лева за 250 ml. С масло от авокадо и млечна киселина, която регулира естествения баланс на интимните зони. Не съдържа сапуни и оцветители. Подходящ за използване всеки ден. Специално разработен е да осигурява нежно почистване и деликатно бръснене за интимните зони, предпазвайки кожата от раздразнение. Бял, прозрачен, с лек и нежен аромат. Харесваше ми докато го използвах. Оказа се икономичен и ми стигна за доста месеци наред. Използвах го от началото на годината до преди седмица.

Интимният гел Avon Simply Delicate е нов продукт в каталога. По-различното за него е, че е подходящ и за спортуващи жени. С витамин Е и омекотяващи екстракти от лайка и алое, които осигуряват свежест и след физически натоварвания. Без сапун. С балансирано рН. Ако имате чувствителна кожа, също е подходящ за вас. Цената му в текущия каталог (тук) е 4.90 лева. А редовната му цена е 9.50 лева. Той е 300 ml - малко по-голям от на Nivea. Има си помпичка, за по-лесно използване. Също е бял и прозрачен, но по-течен и воднист като консистенция. Този на Nivea стои по-гъст. Ароматът и на този интимен гел е нежен и съвсем лек. Определям го като свеж и цитрусов. 

Мисля, че и двата продукта ефективно почистват и са нежни към деликатните зони. С удоволствие бих купила и използвала отново и двата интимни гела.

0 коментара: