Wella Professionals Elements

септември 27, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте на всички!
Опитах новата серия за коса на Wella и бързам да споделя какво ми е впечатлението от нея. Харесва ми, когато пробвам цяла серия и има първа, втора, трета последваща стъпка в грижата за косата.
Та това са шампоан, балсам и спрей без отмиване Wella Professionals Elements.

Вдъхновени от любовта към косата, феерията на цветовете, магията на природата и нас, техните потребители, Wella достигат нови висоти, отвъд познатите граници.  Elements носят полъх от далечна Амазония. Wella използват магическата сила на дърветата да възстановят кората си и използват екстракт от Kapok Tree. След направени тестове на над 500 вида дървета, Wella откриват, че точно Kapok Tree има силата да възстанови и предпази коасата от външни дразнения, на принципа, на който се грижи за кората на стъблото си. Wella Professionals отглеждат своя Kapok Tree гора в Германия и са горди с абсолютно безвредния за растенията метод на извличане на вълшебния еликсир. Гората им е сертифицирана от Program for the Endorsement of Forest Certification Schemes/ Програма за Утвърждаване на Схеми за Сертифициране на Горите, защото им е важно да пазят природата. 

Продуктите от серията не съдържат сулфати, парабени и изкуствени оцветители. Подходящи са за всякаква коса - тънка, плътна, суха, склонна към омазняване, естествена или боядисана. Elements е правилният избор независимо от типа коса, защото пред силата на природата няма граници. Обещават да вдъхнат здраве, сила и красота на косата. Опаковките са изчистени - бели, с зелени листенца по тях. Изключително практични и удобни за използване.

Възстановяващ шампоан Elements


Прозрачен, средно гъст, сякаш леко като желе. С много нежен "зелен" аромат. Разпенва се сравнително добре, като прави мекичка пяна. Изключително нежен към косата. Удовлеворява ме като измиване. Прави го нежно и деликатно. За мен почиства добре косата и откакто го използвам, мога да кажа, че не се омазнява и сплъстява толкова бързо. Готски е!

Балсам с олекотена формула Elements



Бял на цвят, с негъста консистенция. Има същия "зелен" аромат като шампоана, но малко по-силен. Използвам го, за да омекотя косата си. Чувства се и се вижда разликата, ако пропусна да го нанеса след шампоана. Изглажда я и помага за по-добрия й вид. Спомага и за по-лесното й разресване.

Спрей без отмиване Elements



Спреят е в удобен флакон от 150 мл с пръскало. Формулата му е двойна и се виждат два пласта, а когато се разклати, те се сливат. Горният е бял, пуфкав като пяна, а долният, който е по-малко, е прозрачен и по-плътен. Предпазва косата от ежедневния стрес, който я заобикаля. Същевременно я хидратира. Нанасям спрея на влажна коса. Първо го разклащам, а след това хубаво напръсквам косата и после разресвам. Усеща се много хубав аромат, който се запазва за кратко върху косата. Сякаш прави косата по-блестяща. Омекотява я и я заглажда. Харесва ми, защото е много лек и работи с финес. Не може да става и дума, за това, че прави косата тежка и мазна. Това е може би любимият ми продукт от цялата гама. Понякога го използвам и върху суха коса, за да я освежа и да й предам по-хубав вид, особено на крайчетата й.

В заключение мога да кажа, че доста добре се отразиха на косата ми и съм удовлетворена от ефекта и цялостния резултат.

Всички тези продукти можете да ги намерите по фризьорските салони.

А на вас допадна ли ви серията Elements и какво мислите за нея? 

0 коментара: