Braun разкрива тайната на идеалния подарък

октомври 16, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Търсите правилния подарък? Изберете го според дълбочината на вашите взаимоотношения! 

Намирането на подарък за скъп човек може да се превърне в доста обезсърчителна задача, а при наличието на толкова много поводи през годината, добрите идеи бързо се изчерпват. Дори и да сте измислили идеалния подарък, често се случва да се притеснявате как ще бъде възприет. Подходящ ли е този подарък за нашите взаимоотношения? Прекалено скъп ли е или прекалено евтин? „Според мен това е страхотен подарък, но той/тя дали ще смята така?“

Няма значение дали търсите подарък за някой специален човек, за родител или за най-добрия си приятел, Braun е насреща, за да ви помогне. Марката, която стои зад едни от най-обичаните продукти за разкрасяване, стилизиране и бръснене в света, Braun разполага с богато портфолио от продукти, благодарение на които намирането на идеалния подарък никога не е било толкова лесно. Идеални за всеки повод и всеки любим човек, подаръците от Braun ще изразят по най-добрия начин колко много значат получателите им за вас. 
Правилният подарък зависи изцяло от това колко добре познавате специалния за вас човек 

Продуктите на Braun предоставят най-доброто бръснене и постигане на страхотни стилове, като помагат на хората да се чувстват уверени и красиви всеки ден. Ето защо продуктите на Braun са много лични и не само улесняват ежедневните разкрасителни процедури, но и изразяват усещане за близост. Не бихте дали толкова съкровен подарък на всеки, както и не бихте искали да го получите от всеки. Връчването на подарък Braun символизира близостта на отношенията ви, тъй като това са много лични продукти, които отговарят на нуждите на партньора ви, на близките или приятелите ви. То показва, че имате отношение към ежедневните разкрасителни навици на вашите най-близки хора. Подарявайки продукт на Braun, вие със сигурност няма да сгрешите, тъй като марката засилва близостта в истинските взаимоотношения.



Когато става въпрос за даване на подаръци, Braun е марката, чрез която да покажете колко много означава даден човек за вас. 



Top 5 подаръци за него:


1. Series 3 390cc-4: Идеален подарък за него, електрическата самобръсначка 390cc на Braun автоматично се адаптира към контурите на лицето и предоставя прецизно бръснене, дори на тридневна брада. Иновативната технология MicroComb улавя повече косъмчета с ножчетата си, като значително съкращава времето за бръснене, така че той може да се занимава с това, което му харесва. Приставката Clean & Renew осигурява по-лесно почистване, смяна и овлажняване на самобръсначката само с едно докосване. 





 
2. cruZer6 Beard&Head: The cruZer6 Beard&Head е точният уред, от който се нуждае той, за да стилизира брадата и косата си по начина, по който иска. Със специалната функция click&lock, регулиращото се гребенче стои на мястото си, така че той може да се подстриже точно толкова, колкото иска. Този уред 2-в-1 е идеалният подарък за мъжете! 






3. Braun Series 7 799cc-7 Wet&Dry: Като най-модерна в колекцията Braun Series 7, електрическата самобръсначка за сухо и мокро бръснене използва интелигентна технология Sonic, чрез която се захващат повече косъмчета при всяко движение. Трите степени на работа предоставят цялостно и комфортно бръснене. За още по-голямо удобство, има и приставка Clean & Charge, която автоматично почиства, сменя и овлажнява самобръсначката само с едно докосване.








4. cruZer6 Precision: Подарете на стилния мъж в живота ви тримера за мустаци cruZer6 Precision. Той има подстригваща глава с изключително фини зъбци, които предоставят прецизно оформяне и изискан вид. Той със сигурност ще хареса този подарък! 













5. °CoolTec CT4s Blue: Забравете за кожните раздразнения с °CoolTec – революционна самобръсначка за сухо бръснене, която премахва паренето. Тази иновативна охлаждаща технология, заедно с алуминиевата поставка, която охлажда интензивно кожата по време на бръснене и намалява червенината, паренето и чувството за сърбеж, без да използвате гелове или лосиони. Накрая той остава единствено с усещане за свежест. 




Top 5 подаръци за нея:




1. Сешоар Braun PowerPerfection: Предоставянето на бързо и лесно сушене със сешоара Braun Satin Hair 5 от колекцията PowerPerfection е най-добрата идея за подарък за нея. Този уред комбинира впечатляваща мощност от 2500W и олекотен дизайн за бързи резултати. Снабден е с накрайник, който комбинира най-подходящата температура за сушене и голям обем въздух за бърз и страхотен резултат. Снабден е с йонна технология и дифузер, които предотвратяват разпилените коси. 




2. Подаръчен комплект за лице Braun: Този прекрасен подарък включва Braun Face, първата в света 2-в-1 четка и епилатор за лице, осветено огледало и удобна торбичка за съхранение. Само с една смяна на приставките, епилаторът Braun Face се превръща в почистваща четка, която осигурява качествени спа-резултати само за 60 секунди. Никога не е било по-лесно и по-елегантно да зарадвате любимата с безупречна и мека кожа. 





3. Silk-epil 7 Gifting edition: Комплектът Braun Silk-épil 7 предоставя приказно мека кожа. Идеален за любителката на пътуванията, тъй като тя може да вземе епилатора си навсякъде със себе си, благодарение на красивата торбичка за съхранение. Предназначен за употреба върху суха или мокра кожа, епилаторът премахва дори най-късите и фини косъмчета с помощта на 40 пинсети за най-нежната и прецизна епилация от Braun. Постигането на красива кожа никога не е било по-лесно! 





4. Маша Braun Satin-Hair 7 SensoCare: Помогнете й да усъвършенства стила си с машата Braun Satin-Hair 7 SensoCare – идеалният подарък за нея! Благодарение на това,че автоматично се адаптира към подходящата температура, машата SensoCare осигурява възможно най-доброто предпазване от топлината и страхотно плъзгане за дълготрайни резултати, бляскава и здрава коса.





5. Четка Braun Satin Hair 7 Brush: Предназначена за стилната жена в живота ви, четката Braun Satin-Hair 7 е страхотна идея за подарък за всеки повод. Тази четка е една революционна иновация в света на грижата за косата и е снабдена с активни йони, които предотвратяват накъдрянето и премахват статичността. Косата ѝ ще изглежда по най-добрия начин всеки ден, само с едно натискане на бутона.



0 коментара: