EVA GREEN 2016 GOLDEN GLOBES 2016

януари 15, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Хеей, има ли фенове на Ева Грийн? 

Тя дефилира на червения килим на 73-та церемония по връчването на наградите „Златен глобус” в Лос Анджелис на 11 Януари, 2016. 

Беше номинирана в категорията „Най-добра актриса в ТВ сериал“ за ролята си в Английско-Американския хитов сериал Penny Dreadful. Ева плени всички със своя дълъг модерен боб, създаден от известния фризьор на знаменитостите Адир Абергъл с помощта на продуктите на L’Oréal Professionnel.


ДЪЛЪГ МОДЕРЕН БОБ СТЪПКА ПО СТЪПКА:

1. Подгответе косата, нанасяйки L’Oréal Professionnel Dual Stylers Liss & Pump-Up от корените до краищата, за да създадете еластичност и обем. За повече текстура, нанесете L’Oréal Professionnel Wild Stylers Beach Waves от корените до краищата на косата.


2. След това, изсушете косата с глава, насочена надолу, използвайки ръцете си за максимален обем. С малка кръгла четка изсушете косата, изнасяйки я в дълбок страничен път, и оставяйки максимален обем в корените.

3. С помощта на маша за коса, направете равномерни едри къдрици и след това ги фиксирайте с фиби. Махнете фибите след като къдриците вече не са топли и разрешете косата, за да постигнете леки и отпуснати вълни.

4. Накрая, нанесете L’Oréal Professionnel Wild Stylers Next Day Hair в корените. За перфектен завършек, фиксирайте визията с лак за коса L’Oréal Professionnel Infinium 





ПОВЕЧЕ ЗА ЕВА ГРИЙН И НАГРАДИТЕ „ЗЛАТЕН ГЛОБУС“ НА FACEBOOK СТРАНИЦАТА - тук!



#lorealpro @lorealpro

0 коментара: