VICHY NEOVADIOL

януари 22, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Vichy представи последната си иновация за зряла кожа, имитираща действието на хормона на младостта


14 години изследвания и 13 патента се крият зад идеалната новаторска формула за дами над 50 на престижната марка


22.01.2016 г. , гр. София. По време на изискано събитие вчера Лаборатории Vichy представиха най-новото поколение Neovadiol Компенсиращ Комплекс. Това е първият крем, чиято формула е способна да компенсира ефектите от менопаузата върху кожата и да я трансформира, благодарение на последните научни открития за ползите от хормона на младостта.
По време на събитието д-р Катя Паскова – дерматолог, обясни какви са промените, които настъпват при дами над 50-годишна възраст и как новата формула на френските лаборатории се справя с тях. Представители на VICHY: Мануела Стоилова - продуктов мениджър и Диана Иванова – трейнър, разказаха повече за тайната на върховата технология. 
Пленителната и очарователна актриса Бойка Велкова също се включи в презентацията, разкривайки своята лична формула за активен и пълноценен живот. Тя сподели с гостите, че грижата за тялото, кожата и духа на една жена трябва да бъде неизменна част от ежедневието й, за да може тя да се чувства комфортно и уверено, независимо от възрастта си. 

Домакините предложиха на присъстващите и ексклузивна сесия с д-р Милена Родригес - психоаналитик. В уединена среща след събитието част от гостите научиха повече за психологическите трансформации при жената по време на менопауза, зададоха своите въпроси по темата, споделиха личен опит и получиха съвет как да помогнат на близки в този етап от живота или на самите себе си.


NEOVADIOL КОМПЕНСИРАЩ КОМПЛЕКС

При създаването на гамата Neovadiol преди 15 години, Vichy се доказва като първата марка за грижа за кожата, лишена от плътност, комфорт, блясък и свежест. С иновативната си формула, представена вчера, марката показа ново поколение продукт, който компенсира въздействието на менопаузата върху стареенето на кожата, имитирайки действието на хормона на младостта DHEA.
В допълнение, иновативното решение на Vichy включва и комплекс от 3 активни съставки от последно поколение. Благодарение на Hedione, Hepes и безпрецедентен концентрат от Pro-Xylane, новото поколение NEOVADIOL води до създаването на КОМПЕНСИРАЩ КОМПЛЕКС от съставки, който възстановява кожата на всички нива. Хипоалергенната формула стимулира синтеза на колаген, фибрилин и хиалуронова киселина, възстановява дермо-епидермалната граница и редуцира петната. Добавената реминерализираща термална вода Vichy има способността да защитава епидермиса, засилва клетъчното обновяване и поддържа хидратацията. Кремът има силата да изравнява и запълва бръчките, води до намаляване на тъмните зони и повишава плътността, а комфортът и свежестта се възвръщат. 

Кремът се отличава и с изключително си сетивно преживяване. Той е лек, пухкав и с фина текстура. След нанасяне остава кадифено усещане за свежест. Кожата става мека, копринена и хидратирана в дълбочина, а фините бели микро перли придават по-бляскав тен. Със своя деликатен аромат, кремът Neovadiol предизвиква също неповторимо преживяване за всички сетива и усещане за възстановена и здрава кожа.

Реактивиращият Neovadiol с компенсиращ комплекс е вече на пазара и се предлага в два варианта – за нормална до комбинирана и за суха кожа.


Снимки и инфо: VICHY

0 коментара: