Victoria Beauty - Cannabis ултра хидратиращ дневен крем

април 16, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте! 
Victoria Beauty предлагат нова серия Cannabis с масло от коноп, която включва ултра хидратиращ дневен крем, интензивно регенериращ и хидратиращ нощен крем, околоочен крем, минерална маска за лице и крем за крака. 
Описание:

С възрастта клетъчния метаболизъм се забавя, вследствие на което липидния състав на кожата се променя и способността й за задържане на влагата се губи. Резултатът от това е суха и напукана кожа. В маслото от конопено семе се съдържат около 75% липиди, в това число есенциалните мастни киселини Омега 3, Омега 6 и гама-линоленова киселина, които противодействат на последствията от обезмасляването и дехидратирането и спомагат за овлажняване и кондициониране на кожата, както и за образуването на филм на повърхността на кожата, предотвратявайки изсушаването й.
Ето го и състава:
Много се накефих на идеята да кръстят новата си серия Cannabis. Разбира се, нарисуваното растение е напълно в тон. 
Кремът е плътен и богат. Aроматът едва се усеща. 
При намазване осезаемо хидратира кожата за през целия ден. Добре ще подейства на суха кожа, защото напълно оправдава очакванията за овлажняване. Така че - препоръчвам на хора със суха кожа, защото със сигурност ще даде нужната худратация, а и допълнително ще омекоти и изглади кожата.
Цялата серия може да се открие по магазините. 
50 мл. е около 8 лв.

Enjoy the weekend

Целувки :* 

0 коментара: