La Roche-Posay - campaign for sensitive skin

юни 23, 2016 Maia Georgieva 0 Comments



Йес! La Roche-Posay отново предизвикват с нова якичка кампания, посветена на хора с чувствителна кожа. Проучване във Франция твърди, че 7 от 10 жени имат чувствителна кожа. И тъй като в България процентът на хората с такива проблеми също нараства, са пуснали тази промоция. 
Идеята е следната:
1. Отивате в аптека (списъкът на аптеките, които участват, можете да видите тук) и си взимате безплатно един от трите комплекта с мостри в зависимост от вашия тип кожа - за кожа със зачервявания, за нетолерантна кожа или дехидратирана чувствителна кожа.


2. Избирате продукт, който ви е харесал, закупувате го от аптеката, от която сте получили мострения комплект, като давате попълненото талонче от гърба на мострения комлект. 


3. Получавате комплект почистващи продукти за чувствителна кожа в размер, удобен за пътуване (Rosaliac мицеларен гел, почистваща мицеларна вода пяна, Toleriane дермопочистващ флуид по 50 мл).


Кампанията е в сила до края на месец юли. Комплектът с мостри, който ми хареса най-много е този за кожа със зачервявания. Има три мостри: ROSALIAC AR INTENSE, ROSALIAC CC КРЕМ и АNTHELIOS XL КРЕМ SPF 50+. Миналото лято използвах тези продукти и останах много доволна от тях, особено от CC крема. Ревю можете да прочетете тук - цък.

Весел ден на всички :)

0 коментара: