Pharmatheiss - Skin in balance Pure skin - Cleansing Fluid

юли 03, 2016 Maia Georgieva 0 Comments



Държа почистващите продукти за лице, които използвам да не дразнят чувствителни ми очи, да премахват добре замърсяванията и грима, да не оставят кожата суха или пък с мазен филм. Много приятен се оказа почистващият флуид, с който измивам лицето си в момента - Skin in balance Pure skin Cleansing Fluid на Pharmatheiss. 

Серията Skin in balance Pure skin са специално разработени продукти при мазна, проблемна и смесена кожа както и за свиване на порите. Можете да видите цялата серия в бяло-зелени опаковки по рафтовете в аптеките - съпътстваща грижа, дерматологичен хидратиращ флуид и дерматологичен почистващ продукт. 

На етикета: почистващият флуид премахва ефективно излишните мазнини от кожата и порите, тенът изглежда отново свеж и чист. Комбинацията от цинк, екстракт от маслинови листа и други ценни съставки предотвратява повторната поява на замърсявания и стимулира хидролипидния баланс на кожата. 
Основни съставки: екстракт от маслинови листа, черен кимион масло, масло от сусамово семе, цинк, екстракт от алое листа, токоферол.
Пише, че няма консерванти, силикони, парафинови масла, PEG, изкуствени оцветители, парабени.
Консистенцията е млечна, доста течна, гладка, с лек аромат на чисто. При разтриване в кожата не се разпенва, просто става още по-течно, като мляко. Обичам да го използвам под душа, като втривам с пръсти, за да почистя лицето си. Също си пасна идеално и с моята любима четка за лице, като ми помага да разнасям продукта по-лесно и същевременно почиства кожата в дълбочина. А понякога просто слагам малко в ръката си и разтривам по лицето. Изключително деликатен е и мега нежен към кожата ми. Почиства и грима, и замърсяванията, като го прави по толкова мил към кожата начин. 
Почистващият флуид е на цена от 18 лв./ 150 мл.

0 коментара: