Паста за зъби Blend-a-med Pro-Expert All in One Fresh Mint

август 05, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Покрай рекламната кампания на Buzzaar пастата за зъби Blend-a-med Pro-Expert All in One Fresh Mint събра доста голяма популярност и продължава да трупа фенове. Ако все още не сте попадали на страницата на Buzzaar, можете да я посетите (цък) и да се запишете за тест на продукт. Изпращат го след попълване на кратък въпросник, а след това от вас се очаква да го изпробвате и напишете своето мнение за него под формата на доклад. Готско, нали?! Да преминем към пастата за зъби, която пробвах в продължение на няколко седмици.

Върху синята тубичка са изброени предимствата й. Като сред нейните основни ефекти са: премахване на бактериалната плака и чувствителността на зъбите, освежаване на дъха. Съдържа революционен комплекс от калаен флуорид, който се бори срещу всекидневните киселини и щети на устната кухина.

Първото, което забелязах, щом я нанесох върху четката си е прекрасната наситено синя гелообразна текстура. Изключително мека и пухкава, нетвърда. В нея ясно се виждат ситните бели перлички (гранулки). Те се усещат, докато разтривам зъбите си с четката. Създава се много приятен и леко гъделичкащ ексфолиращ ефект. Направо се топят и някак пукат между електрическата ми четка и зъбите. Има невероятно освежаващ ментов вкус. Прави обилна синя пяна. След двуминутното търкане, електрическата ми четка спира да работи, изплакаквам устата си и имам добре почистени зъби + свеж ментов дъх. Обичам да ги усещам толкова добре почистени, бели и гладки. Хващам се на бас, че и вие сте привърженици на здравите зъби и хубавата усмивка :)

За по-чисти зъби и по-усмихнати слънчеви дни - Blend-a-med Pro-Expert All in One. Не сме ли по-красиви, когато се усмихваме?!
Тубичката от 100 мл. може да бъде намерена по магазините за около 6 лв.

0 коментара: