Комплексна терапия против косопад PHYTOLOGIST 15

август 03, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте и добре дошли в блога ми :)
Едно от най-неприятните неща за мен, което може да се случи на моята коса е косопадът. Дали, защото сме се подложили на по-строга диета, дали просто генът ни е такъв, голяма доза стрес или поради куп други фактори, ние може да започнем да губим силата на косата си. Ако не се вземем по-скоро в ръце, това може да се окаже пагубно върху цялостния изглед на косата ни. Всеки се стреми да има хубава, обемна, здрава и силна коса. На пазара излезе продукт, който дава фокус точно върху тези проблеми - косопад и растеж на косата. Това е серумът PHYTOLOGIST 15 - чисто ново поколение грижа против косопад от PHYTO. За него казват, че действа едновременно върху 15 биологични фактора, които влияят върху косопада и растежа на косата. Серумът третира всички типове косопад и е подходящ за приложение от жени и мъже. Направих му един бърз едномесечен тест драйв, най-вече, за да подсиля косата си, тъй като не страдам от косопад, а през лятото косата ми е подложена на доста неблагоприятни фактори. :)

Предимства:

Серумът Phytologist 15 действа против косопад:

Уникално действие върху 15 биологични фактора.

Нова цел: стимулиране на преадипоцитите.

Стимулира растежа на косата:

Намаляване на косопада след двумесечна терапия.

Растеж на +5 942 нови косъма.

По-плътна и красива коса.


Иновативна формула с 99% естествени съставки:

*екстракт от какао – с мощно антиоксидантно действие. Действие срещу възпалението около космената луковица,

*екстракт от байкалска скутелария (шлемник) - едно от 50-те фундаментални растения на традиционната китайска медицина. Реактивира клетъчния метаболизъм и увеличава големината на космената луковица,

*екстракт от индийска тинтява - действие върху преадипоцитите. Стимулира създаването на нови косми и растежа на косата,

*ботанически стволови клетки от глобулария - стимулира детоксикацията на клетките и клетъчната регенерация. Защита на скалпа от вредните въздействия на външни фактори (UV-лъчи, замърсяване на въздуха, смог).

Идва в красива кутия, която съдържа 12 ампули x 3.5 мл всяка + едно апликаторче, което се завинтва на ампулата, за по-лесното нанасяне на серума. Тази кутия е достатъчна за месец. Прилага се 3 пъти седмично т.е. по три ампули на седмица. Нанася се след баня на мокра коса. Съдържанието на една ампула се слага в скалпа сектор по сектор без да се изплаква. След като с изтръскване съм изкапала цялата ампулка, започвам да масажирам нежно с пръсти скалпа. Серумът има доста осезаем аромат на билкови, етерични масла или нещо подобно. Усеща се докато разпределям серума върху косата си. Нанасям го по всяко време след като съм си взела баня - дали вечер или през деня, няма значение. Косата ми не става мазна, лепкава или с някакъв неприятен аромат. Откъм поява на нови косъмчета и дължина не мога да говоря, тъй като нямам подобен проблем. Обикновено по това време през лятото косата ми стои суха, на клечки, с доста по-рехави крайчета. Единствено мога да кажа, че благодарение на серума PHYTOLOGIST 15 това лято косата ми остана жива и успях да запазя плътността и здравината й. Тя е лека, ефирна и гладка, както обикновено, но и с доза по-здрав и плътен косъм. За по-добри резултати се препоръчва 3-месечна програма на приложение, която се повтаря при необходимост. Така ще се види пълният ефект. Единственият минус за мен е твърде високата цена на серума. 

0 коментара: