Wilkinson Sword Intuition Naturals

август 07, 2016 Maia Georgieva 0 Comments



Тя е Wilkinson Sword - Intuition Naturals. Самобръсначка от ново поколение, която още щом видях исках да имам и пробвам. Изглеждаше ми толкова нестандартна и различна от всичко до сега. Съдържа 4 ножчета, овлажняваща лента, като и съпунче със 100% натурално алое вера и ватамин Е.

Улеснени сме и не се нуждаем от сапун, гел за бръснене или душ гел. Първоначално си мислех, че в нея се пълни вода и дори не е нужно да се мокри, но всъщност не е така. Използва се върху добре навлажнена кожа, като преди това леко намокрям и самобръсначката. Изглежда доста голяма и плашеща, но е удобна за захващане и с гумирано покритие против хлъзгане. Лесно й намерих място в банята, защото идва с поставка с вакуумна пластинка, която я задържа на стената или стъкления рафт за козметика. 
Отстранява безаварийно косъмчетата с две минавания, като кожата остава гладка и мека. Сапунчето се разпенва съвсем леко, има слаб хубав аромат и изсъхва бързо след употреба, без да се размеква. Стигна ми за около десет измивания. Сапунчето свърши, но ножчетата режат все така безотказно. След като се захабят ще сменя резервната глава с нова. Последно я мернах в Дм за около 15.90 лв. Също толкова струват и отделно три резервни глави. Не може да не сте я мяркали и в Кауфланд например.


Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty е друга любима самобръсначка, която използвам редовно. Тя е бюджетен продукт и я предпочитам пред останалите й събратя, не само заради цената й, но и защото ножчетата остават остри дълго време, не ме порязва и достига хубаво до основата на косъмчетата. Тя е с 3 ножчета и овлажняваща лента.

Очаквайте следващия пост, в който ще споделя моите любими продукти за хубави крачета :)

Чао за сега и целувки :)))

0 коментара: