Products of the day

февруари 13, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Продуктите, които използвах днес.
Любим, много любим фон дьо тен на L'Oréal Paris - True Match Super Blendable Foundation, който е сред фаворитите ми за ежедневието.

Две червила на Tigi. Марка, която познаваме със сладурските си продукти за коса, но имат и няколко грим неща. Грабнах две от червилата Tigi - Decadent Lipstick. Bliss е уникален кафеникаво-оранжев цвят за всекидневието, а Gossip май няма да използвам, защото е твърде настено металическо кафяво и не ми е по вкуса.
Продължаваме нататък с малко блясък от NYX и тяхната Illuminating powder в цвят Lavender steel. Много обичам да я нанасям по клепачите като сенки, стои много нежно.
За подчертаване и озаряване използвах Light up your face на Essence
Напоследък добавям и няколко точици на върха на скулите от Face Glow Definer на Catrice от тяхната лимитирана серия Prêt-à-Lumière в цвят C02 Radiant Rose
За аромат избрах Eve Alluring на AVON, който ми допадна и е много нежен и чувствен. Комбинация от очарователен цвят от нероли, съчетан с елегантен еликсир от червени плодове върху чувствена мускусна основа. Той е сред двата нови маркови парфюми от парфюмната колекция EVE на AVON, а лице им е Ева Мендес.
Целувки и до скоро! :)

0 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...