OLED BP Heart Rate Health Monitor HD Colorized Screen IP67 Waterproof Smart Watch Bracelet

март 12, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Днес реших да ви изненадам с един малко по-различен пост. Той няма да бъде свързан с дрехи или козметика, а с една джаджа. Много от вас ме попитаха за часовника, които ви показах преди известно време, затова реших да разкажа за него в отделен пост. Така всеки, който се интересува ще може да разбере малко повече. Това е часовник, който много прилича на гривна. Поръчан е от сайта Banggoog.com. Поръчката става лесно и се прави като всички останали поръчки през сайт в интернет. Можете да го разгледате ето тук: OLED BP Heart Rate Health Monitor HD Colorized Screen IP67 Waterproof Smart Watch Bracelet. Има го в няколко различни цвята, като повечето са много свежи, но все пак аз избрах да бъде в черен цвят, за да не се цапа толкова, а и да си пасва с всички дрехи, които нося. Цената й е 29.99 $. Идва за около месец, като пристига добре опакована в най-близката поща. 


В кутията освен часовник има упътване на английски език и зарядно, което е супер компактно и леко (което се включва към зарядното на телефона или лаптопа). Часовникът е изключително лек и удобен. Изобщо не се чувства върху ръката. Дизайнът е изчистен и наистина много прилича на гривна. Каишката е гумена, матова. Самият часовник е пластмасов, като горната му страна е гланцирана, а долната е матова. Стои стабилно върху ръката и прилепва хубаво. От долната страна под екрана има някакви сензорчета, чрез които се зарежда и също така те измерват показателите. Беше ми много любопитно да започна да го използвам и да видя какво точно ще отчита и измерва. Първо беше необходимо да го заредя. Зарежда се с помощта на зарядното. За около два часа е напълно зареден. След това го поставих на ръката си и го включих от тъч бутона, който се намира в долната част на екрана на часовника. Всъщност не прилича изобщо на бутон, защото не е изпъкнал, а е просто една нарисувана чертичка. И дам, екранът е тъч.



След това си инсталирах на телефона приложението, което беше посочено в упътването - H Band App. Разбираемо е и при натискане на иконата се стартира веднага, като се включва блутута на телефона и така прави връзката с часовника. 

При първото пускане на приложението тряба да зададете датата и годината си на раждане, ръста и теглото си. Показателите, които измерва са видими както на екрана на часовника, така и в приложението. Готиното е, че се запаметяват и можеш да виждаш какви да били показателите няколко дена назад. 


При пускането на часовника от бутона върху екрана първо се вижда колко е часът, колко батерия ти остава, кой ден от седмицата сме и датата. 
При още едно натискане на бутона изписва общия брой на стъпките, които си направил за деня. В приложението изписва колко са стъпките ти за всеки час. Също така колко км си изминал и колко калории си изразходил за дадения час.
При следващото натискане посочва колко километра си изминал за деня. Много обичам да следя стъпките и километрите, особено като съм на разходка. Ето например вчера направих една дълга разходка от 13:30 до към 17:30 без да седна и на приложението се изписва по колко крачки съм направила всеки час, както и общия брой за целия ден. 
При следващото натискане се вижда колко кило калории си изразходвал. 
След това се изписва кръвното налягане, както и сърдечния ритъм. И двете се измерват чрез приложението. Избирам и цъкам на кръвното налягане и задавам старт, след няколко секунди на екрана на телефона се изписва. По същия начин е и със сърдечния ритъм. Освен през телефона могат да се измерят и директно с часовника, като просто избера на иконката за кръвно налягане или сърдечен ритъм и задържа бутона. 
Последното, което изписва е колко часа си спал. Да, това също е супер забавно. И не знам как го прави, но измерва точно. Дава точно време на заспиване и на събуждане. Също така, когато влезеш в приложението, можеш да видиш за всеки отделен час дали си спал дълбоко или не. И изписва общо време на дълбок сън и неспокоен сън.

Най-готиното е, че може да се използва навсякъде и по всяко време можеш да си измериш показателите. Батерията му издържа около пет дена при всекидневно носене. Супер яко уредче за 30 долара и е идеално ако не ви се дават 200 лв за подобните умни часвници, които има на пазара.

*Join in the New style gallery to win 10$ : https://goo.gl/ZyKscy
*Instagram:


Целувки и до скоро! :)

0 коментара: