Пролетен рестарт: как отслабнах и стегнах кожата си с Venus Legacy

април 10, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте! Как сте?
Получих възможно
стта ЕЛИ ЕСТЕТИКА да ми направят процедура за стягане, оформяне на тялото и намаляне на целулита с иновативен медицински апарат - Venus Legacy. Правила съм си масажи и разкрасителни процедури в салони за красота, но никога не съм пробвала нещо по-сериозно. Честно казано си мислех, че ще е болезнено, че ще има някакви странични ефекти и какво ли още не. Сега чак ми е забавно като се сетя колко напразно съм се суетяла и замисляла. След като прочетох в интернет малко повече за самата процедура и видях снимки с уникални резултати, си казах "отивам". Толкова бързо се навих, че вече си представях резултатите и по моето тяло. 



Какво е Venus Legacy? Това е медицински апарат за борба с целулита, отпуснатата кожа по тялото и лицето. Използва технологията 4D™:

- Пулсиращо електромагнитно поле (PEMF) - иновативен нетермален механизъм, който за пръв път влиза в естетиката; 

– Мултиполярна радиочестота (RF) - доставя бърза, безболезнена и концентрирана топлина в дълбочина; 

- VariPulseTМ - пулсиращ и щадящ вакуум, който не разкъсва капилярите и не разтяга допълнително кожата. Работи на 4 степени.
- RealTime Thermal Feedback - интегриран термометър във всеки апликатор за анализ на кожата.
Какво обещава да направи: да дренира, намали или премахне целулита, редуцира мастните натрупвания, оформи контура на тялото, стегне и изглади отпуснатата кожа, стегне бедрата и повдигне седалището. Ако се работи в областта на корема - ще контурира, стегне и намали коремната обиколка. Ако се използва върху шията - ще възстановяви отпуснатата кожа на шията, редуцира двойната брадичка. Също така може да се използва и върху лицето, за да изглади бръчките и оформи контура на лицето. Редуцира торбички и тъмни кръгове около очите. Омекотява линиите и бръчките около устата.
Как работи?
Мултиполярната радиочестота доставя бърза, безболезнена и плътна топлина в дълбочина. Енергията е концентрирана в зоната, която се третира и няма разсейване в други части на тялото. Уникалното на мултиполярната радиочестата спрямо останалите, е че се награвят няколко слоя в дълбочина, без риск от изгаряне. Високата температура в дълбоките слоеве изтънява мембраната на мастната клетка и попуска мастните киселини, като така я дренира и съществено намалява нейния обем. Така се постига видимото намаляване на обиколките и редуциране до пълно изчезване на целулита. При достигане на работна епидермална температура 44 – 46 градуса и поддържането й в продължение на 10 минути, може да се постигне и контролирано унищожаване на мастните депа (апоптоза), което води до трайно отслабване. Загряването синтезира производството на колаген и еластин, което прави кожата еластична и гладка.
Пулсиращите електромагнитни полета образуват нови кръвоносни съдове в третираната зона, а хранителните продукти и кислород достигат по-лесно до клетките. Засилва се тяхната регенерация, същевременно кожата добива здрав, добре кръвоснабден, ален вид. Третират се успешно зони със засилено задържане на лимфа. 
Препоръчва се за хора, които имат целулит и искат да го премахнат. Както и за хора, които са напълнявали и отслабвали, в резултат, на което кожата им е станала отпусната и искат да я стегнат и оформят. Също така уредът е прекрасен и за сваляне на сантиметри, което отново зависи от начина, по който всеки организъм ще се повлияе. Идеален е за всеки, който би искал гладка кожа и добре оформено тяло. Могат да бъдат третирани: бедра, седалище, корем, паласки, ръце, лице, шия и деколте. 
В моя град - Бургас единственият салон, който работи с този уред е ЕЛИ ЕСТЕТИКА. Направихме си първоначална среща и се запознах с изключително позитивния, усмихнат и приветлив екип от професионалисти, които са с дългогодишен опит в сферата и знаят какво правят. Разказаха ми как работи уреда, какви са ефектите от него. Не знаех коя зона ще е най-добре да третираме - дали краката или корема. Установихме, че коремът е ок и ще работим по краката. Имам натрупвания във вътрешната част на краката около коленете, както и в горната им част. Това са са по-проблемните зони, които ще третираме. За тяло е препоръчително да се направят от осем до десет процедури. Всичко зависи от тялото на човек и от проблемните участъци. Понякога може да се постигнат уау ефекти и с по-малко процедури. Ще видим колко ще са необходими за моето тяло, по което нямало чак толкова за сваляне, но пък ще го стегнем и изгладим. Йейй, колко готино само! Ще правим по една процедура в седмицата, която трае приблизително час и половина.
Така започнахме процедурите. За сега сме направили две. Специалистът е много внимателен, обяснява какво прави и защо. Първоначално ме намазва с гелообразен прозрачен крем, който се явява термозащита за кожата ми, тъй като работим на доста високи градуси. Уредът прилича на голям масажор. С него се минава по 15 минути всяка зона - от бикини зоната до коленете отпред и отзад. Ако се чудите какво е чувството, веднага ще споделя. Чувства се леко затопляне, което в никакъв случай не е неприятно или болезнено. По-скоро дори е забавно и интересно, доста специфично. Усеща се масажиращо действие. Също така има и леко придърпващ и засмукващ ефект, което се дължи на вакуума. Кожата се зачервява и затопля. Малко след процедурата това затихва. Толкова добре се затопляш, че чак ти идва да заспиш. Не е нищо от това, което си представях в началото - нито е непоносимо парещо, нито болезнено. Температурата, на която работим е между 40-45 градуса в дълбочина и за мен си е напълно поносима.
Веднага след първата процедура кожата ми изглеждаше различно. Уникално мека, нежна и гладка на допир. Също така изглеждаше изравнена. Няма ги тези вдлъбнатини и неравности, като преди. Стои много по-стегната. Усещам разлика и в размера на краката си. Може би по-нататък, когато е още по-голяма ще мога да направя сравнение по дънкитата, които нося в момента. Видимо са отслабнали. Особено много това си личи в областта от вътрешната страна на коленете. Не мога да си представя какво ще бъде след последната процедура. След като сме работили е хубаво да пия много вода и да се движа доста, за да могат масните натрупвания да се освободят. Веднага след процедурата усещам краката си много стегнати и така, сякаш съм била на фитнес или съм правила някакви упражнения. В продължение на ден-два чувствам като че ли имам мускулна треска, след това отминава. Не усещам никакъв дискомфорт нито непосредствено след терапията, нито след това. Терапията е благоприятна за целия организъм, кара го отново да работи и да раздвижи процесите, които до сега не са се случвали както трябва. Действа добре и на метаболизма.
Обожавам кожата на краката си в момента. Чудесно е, че започнахме сега - точно навреме. За лятото ще имам инфарктно готина кожа и прекрасно оформени крака, ако продължаваме така. Направихме снимки преди да започнем. След края на последната процедура отново ще снимаме вече постигнатите резултати. Толкова е готино, нямам търпение да ги видя! Очаквайте ги и вие! Няма да пропусна да се похваля. Веднага след като приключим ще ви ги покажа. Пълен напред към следващите процедури.
Целувки и до скоро!

0 коментара: