Elfeya's world of natural products

май 30, 2018 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте всички!

Как сте? Надявам се, че сте добре! 

Наскоро се запознах с една българска марка, която предлага 100% натурална козметика за цялото тяло, базирана на ботанически и етерични масла, обогатена е с пчелен восък. Това е Elfeya. Идеята за марката се заражда в кухнята на създателката й, която вместо вечеря, месеци поред забърква различни растителни масла, докато накрая цялата й къща не заприличва и замирисва на СПА център. Така се появява Elfeya. Нещо много различно от всичко масово по магазините до този момент. Опаковките са с изчистени, но толкова запомнящи се с тези весели етикети. Имат страхотни истински натурални аромати, които ми действат толкова успокояващо и релаксиращо. Изключително добре хидратират и омекотяват кожата. В състава им няма вода, изкуствени консерванти, синтетични аромати, оцветители или други активни съставки. Не са тествани на животни. Предлагат и веган продукти. Подходящи са за всеки тип кожа.

Моето пътешествие в света на Elfeya беше истинска наслада. Опитах два продукта за тяло и един за лице. Това са успокояващо масло за тяло с аромат на лавандула, разкрасяващо масло за лице и шия с аромат на чаено дърво, лавандула и иланг иланг, както и балсам за тяло със стягащ ефект и средиземноморски аромат.

Масло за тяло с аромат на лавандула KEEP CALM

Идва в пластмасово шишенце, 150 мл. Има светло цълт цвят и течна консистенция, наподобяваща олио за тяло. Пише, че е 100% натурално и съдържа масло от сладък бадем, масло от жожоба и лавандула. Ухае прекрасно прясно откъсната лавандула. Ароматът е толкова успокояващ и отпускащ. Божествен! Обичам да го нанасям след баня на леко влажна кожа. Още докато слагам в ръката си от маслото се разнася уникалното лавандулово ухание. Изобщо не е толкова мазно колкото ми изглеждаше в началото през бутилката. Попива много добре в кожата и я оставя приятно омекотена и хидратирана, а ароматът продължата да се усеща съвсем леко и деликатно и след това. Освен за цялото тяло, може да се използва и върху косата. Нанася се като грижа след баня върху крайчетата, за да се пригладят и да даде мекота и блясък. Много повече обаче обичам да я подхраня, като нанеса от маслото по дължината и крайчетата на косата преди баня. Така стоя няколко часа, а след това измивам косата. Повече за него можете да прочетете в сайта на Elfeya ето тук, от където можете и да го поръчате на цена 15.60 лв.

Балсам за тяло със стягащ ефект и средиземноморски аромат MEDITERANEO SLIM

Балсамът е в чудесна опаковка с желязно капаче. Има три разфасовки - 30 мл, 75 мл и 150 мл. Моята е 75 мл. С отваряне на капачето се разнася свеж богат билков аромат, който ми напомня на букет от различни билки. Всъщност съдържа етерично масло от розмарин и грейпфрут, на които се дължи и аромата. В 100% натуралния състав ще открием още масло от карите, масло от какао, кокосово масло, масло от бадем, пчелен восък. Пише, че бързо прониква в кожата, като я регенерира, стяга, омекотява и предотвратява преждевременното стареене. Подобрява физиологичното състояние на кожата. Консистенция е плътна и гъста. Трябва хубаво да се загребе с пръсти, за да се вземе от нея. При допир с топлината на пръстите ми и кожата, започва да се втечнява да и придобива формула на масло. Великолепният средиземноморси аромат на грейпфрут и розмарин се разнася нявсякъде около мен и има уникален ароматерапевтичен ефект. Действа ми така добре. Отново го нанасям след баня на още леко влажна кожа, като може да се използва за цялото тяло, но е хубаво да се наблегне на бедрата и корема. Масажирам с кръгови движения докато попие напълно. Освен в зоните около бедрата и корема, може да се използва и върху сухи загрубели участъци на ръцете, нотите, лактите, колената, петите. Омекотява чудесно и е отлично средство за Можете да го разгледате ето тук. Цената на разфасовката от 75 мл е 13.44 лв.

Разкрасяващо масло за лице и шия с аромат на чаено дърво, лавандула и иланг иланг PURE AND NATURAL

Представям ви и маслото за лице, което е добро за уморена и стресирана кожа. То ще озари тена, успокои и подхрани в дълбочина кожата на лицето. Отново 100% натурален продукт с масла от жожоба, сладък бадем, гроздови семки, чаено дърво, лайка, лавандула, иланг иланг. Маслото е в стъклена бутилка с пипета, 30 мл. Нанасям го вечер върху измито и леко влажно лице. Две капки са достатъчни за цялото лице. Разнасям го и хубаво втривам с масажни движения. Попива в кожата и я оставя отлично хидратирана, без мазно и тежко усещане. Още един голям плюс е и неговият прекрасен аромат, който е изключително зареждащ и свеж. Ухае ми на лавандула и още нещо, но не мога да определя какво. На сутринта кожата е озарена и изглежда прекрасно. Цената му е 19.60 лв. в сайта тук.
Това бяха нещата от Elfeya, които пробвах аз, но в сайта им можете да разгледате всички неща, които имат. Определено ми хареса това, че са български и създадени с много любов. Отделно и пленителните съставки като лавандула, чаено дърво, розмарин, които са ми много любими. Доставят огромна доза свежест и зареждат с добро настроение!
Любопитни ли сте да ги пробвате и вие? Да?! Сега с Elfeya ви даваме чудесна възможност и вие да се докосните до натуралните продуктите, като си ги спечелите. Следете моята Facebook страница, за да разберете повече.

Целувки и до скоро!

0 коментара: