Inecto Argan Shampoo, Conditioner & Hair Oil

май 09, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
След като ви показах продуктите за тяло на Inecto, които ползвам, е време да ви покажа и нещата им за коса, които използвам в момента. Тъй като много обичам арган, избрах да пробвам шампоан, балсам и серум с арган. Имат още две серии - кокос и бадем. Много се радвам, че избрах тези с арган, защото имат същия невероятен аромат като лосиона за тяло, за който ви споменах в предния пост (вижте го тук, ако все още не сте). Серията с арган е подходяща за изтощена и увредена коса без блясък. Също така съдържат 90% натурални съставки и са без парабени, алергени и не съдържа животински съставки /Vegan Friendly/. Не са тествани върху животни /Animal Friendly/ и са сертифицирани като органични продукти от Soil Association UK. 
Опаковките им са жестоки. На пръв поглед изчистени, но всъщност за мен са весели и супер запомнящи се. Много ми харесват надписите по тях - в яки шрифтове и цветове. Още като ги получих си знаех, че ще ги снимам на някакъв бял, изчистен фон. Много яко седят в банята. Харесвам такива опаковки, които дори и красят рафта в банята.

Inecto Argan Shampoo

Шампоанът е обогатен с органично арганово олио. Консистенцията му е със средна гъстота, струва ми се, че е някак по-скоро гелообразна отколкото течна, със седефен бял цвят и уникален аромат. Точно като на лосиона за тяло, но се усеща малко по-слабо. Прави мекичка пяна. Измива много добре. Оставя косата мека и жизнена. За около два дена остава чиста и блестяща. Много ми допадна и това е другото нещо след лосиона, на което съм огромна фенка. Тубата е 500 мл и струва само 6.19 лв. Погледнете тук.

Inecto Argan Conditioner

Балсамът за коса съдържа органично арганово олио. Консистенцията му е доста гъста с млечно бял цвят. Отново се усеща адски приятния аромат. Разпределям по дължините и след няколко минутки изплаквам. Омекотява добре и улеснява разресването. Отново много количество - 500 мл на цена от 6.19 лв. Разгледайте го тук.

Inecto Argan Hair Oil 

Последното, което допълни брилянтно аргановото присъствие в банята ми са кристалите за коса с органично арганово олио. Шишенцето е с удобна помпичка. На мен едно полу-изпомпване е достатъчно за моята коса. Кристалите имат прозрачен цвят и са с добра гъстота. Ароматът им е много лек и фин и остава по косата, но не се запазва за дълго. Усещам го около мен, докато минавам с ръце по косата. Определено няколко капчици са си достатъчни за цялата дължина и крайчетата на моята тънка коса. Може би за по-буйни коси ще е необходимо по-голямо количество. Как обичам да ги нанасям - изпомпвам от кристалите в ръката си, след което разтърквам длани една в друга и започвам да ги плъзгам и втривам в косата. Рзпределят се добре и попиват без да остава мазен слой. Също така са и една добра термозащита от пресата, с която минавам след това. Приглаждат косата и доставят блясък и мекота. Стои блестяща и изгладена. Харесаха ми и с това огромно количество може и за цяла година да имам. 100 мл, да цели сто за 7.89 лв., тук.
Inecto имат доста други интересни неща, които можете да разгледате и поръчате от тук. Видях, че вече Inecto могат да се намерят и в аптеки Ремедиум и дори в момента са намалени. 
Какво мислите за тях вие и какво още бихте ми препоръчали да пробвам?

Целувки и до скоро!

0 коментара: