IROHA NATURE Masks

май 20, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Привет на всички!
Как сте днес?
Ето, че е уикенд и е време да се отдадем на релаксче, като моето започна още е петък следобед. Вървейки по пътя от работа към вкъщи си мислех за това, как ще си релаксна след като се прибера и избера някоя маска от кутията с маски. Там отдавна стояха и ме чакаха няколко маски на IROHA NATURE, които първо много нетърпеливо исках да провам, а след това сърце не ми даваше да разваля хубавите им опаковки. От марката ми бяха изпратили куп техни маски, с които си направих чудесен спа следобед.
IROHA NATURE са испански маски за лице, ръце, крака и очи. Отскоро може да се открие и новата им серия Detox – детоксикираща серия с активен въглен за премахване на черни точки по лицето и носа. Харесва ми това, че са лесни за използване, нужни само 15 минути за стоене с тях, както и това, че след това не се изплакват, а серумът, с който са напоени просто се втрива в кожата, за да попие. Изключително релаксиращи и комфортни, благодарение на техните натурални съставки. В състава им няма парабени. Странно защо се запознах чак сега с тях, като ги има от много време на нашия пазар.
Пробвах трите нови маски от серията Detox, които се предлагат както поотделно, така и в комплект. Това са почистващи лентички за премахване на черни точки с активен въглен и екстракт от хамамелис, детоксикираща PEEL-OFF маска и плодови екстракти и интензивна детоксикираща TISSUE маска с активен въглен и хиауронова киселина.

Почистващи лентички за премахване на черни точки с активен въглен и екстракт от хамамелис.

Първо поставих на носа си една от почистващите лентички за премахване на черни точки с активен въглен и екстракт от хамамелис. В опаковката идват пет почистващи лентички, като всяка от тях е в отделно пликче. Лентичката е залепена на прозрачно фолио. След намокряне на носа и зоната около него, лентичката се отлепва от фолиото и се поставя. Така се стои около 15 минути, а след това се отлепя. Така и аз намокрих носа си, а след това я поставих, като тя направо си се залепи идеално по контура на носа. След 15 минути я отлепих и не повярвах колко мръсотии и черни точки беше извадила. Носът ми определено изглеждаще по-чист. Сами можете да видите мръсотийките, които лепенката изкара. Изобщо не съм подозирала колко черни точки съм имала. Тези лепенки работят на 100 % и са супер, ако имате разширени пори и черни точки в тази област. Малко по-скъпи са, но пък получавате пет броя и работят безотказно, дори от първия път ще видите разликата. 

Интензивна детоксикираща TISSUE маска с активен въглен и хиауронова киселина.

След това поставих интензивната детоксикираща Tissue маска с активен въглен и хиауронова киселина. Тя спомага за детоксикация и почистване на кожата на лицето. Освежава и омекотява, изравнява тена и придава еластичност. Дава екстра хидратация, защото има специално разработена формула, базирана на хиауронова киселина, която хидратира кожата 10 пъти по-ефективно в сравнение с традиционните продукти за лице. Съдържа до 23 мл серум, достатъчни да снабдят кожата с необходимите за цяла седмица вещества. 
Има черен цвят и е много добре напоена със серум. След изваждане от пликчето я разтворих и поставих на лицето си. Прилепна добре и се усещаше приятно свежа. В началото дори имаше и леко охлаждащо действие. Разнесе се много як аромат. Когато я поставих беше много напоена, но колкото повече стоеше на лицето ми, толкова повече серумът попиваше в кожата ми. След като я махнах, хубаво го втрих в лицето си. То стоеше озарено, свежо и с изравнен тен. На пипане беше изключително меко. Можете да я използвате и преди грим, за да получите едно добро освежаване на лицето и то ще изглежда прекрасно озарено и сияещо.

Черна маска с активен въглен и плодови екстракти. Детоксикираща PEEL-OFF маска

Последното от Detox серията е черната детоксикираща Peel-off маска с активен въглен и плодови екстракти. Това е още един начин за почистване на черни точки също като лентичките за нос. Подходяща за черни точки в областта на Т-зоната. Помага за отстраняването на черни точки, почиства порите и ги затваря. Придава мекота и свеж вид на кожата на лицето. Спомага за детоксикация и почистване на кожата на лицето. Освежава и омекотява кожата. Изравнява тена и придава еластичност. Маската е с черен цвят и доста гъста. Има невероятен аромат. В момента тези черни peel-off маски са голям хит. Някои от тях са доста болезнени и при отстраняване, кожата се раздразва и разранява. Силно се надявах тази да не е от тях и да не боли при отлепване. Нанесох я на лицето в Т-зоната с помощта на четка, за да се опитам да я разнеса по-равномерно. Поставих на носа, челото и брадичката, както и на бузите, където имам по-широки пори. Оставих я да изсъхне. За около 20-25 минути беше напълно изсъхнала и после я отстраних. Отново по нея се виждаха мръсотиите, които беше премахнала и кожата ми изглеждаше доста по-чиста. Отлепянето не беше болезнено и премина напълно безаварийно и безболезнено, като нямаше дърпане, болка, зачервяване и сухота. Така, че я препоръчвам за хора с чувствителна кожа. Действително тази peel-off маска работи и почиства без поражения вържу кожата.

И трите нови маски са работещи и освежаващи лицето. Лентичките за почистване на черни точки са истинско бинго, а ако искате да почистите по-голяма зона, то peel-off, ще свърши тази работа. За малко свежест и озаряване пък детоксикираща Tissue маска е идеална. Можете да ги разгледате ето тук.


След почистване на лицето си направих маските за ръце и крака и се отпуснах блажено.

Подхранващи ръкавици с праскова за изтощени ръце

Ефикасна регенерация на сухи и изтощени ръце с екстракт от праскова, помело, вит. Е, уреа, арбутин и 17 цветни и плодови екстракта. Натуралните съставки хидратират, омекотяват, възвръщат еластичността на кожата. Подхранват и подобряват регенерацията. Имат антиоксидантен и anti-age ефект. Подходящи за суха кожа, както и за подобряване функционалното състояние на ръцете изложени на вредното влияние на околната среда като студ , слънце, използване на препарати, химикали, сапуни и др. Идеални при продължително облъчване на ръцете с UV-лъчи, като например, направата на гел лак. Ръкавиците с праскова балансират пигментацията на кожата. Придават еластичност на ноктите и ги подхранват.
В пакетчето, което толкова много ми хареса се криеха две ръкавици, които съдържаха 18 мл серум. Разнесе се уникално свежо прасковено ухание. Поставих ръкавичките и стоях така 15-20 минутки. А след тях ръцете ми бяха станали толкова мекички, гладки и подхранени. Можете да откриете тези ръкавички, както и още много други ето тук.

Подхранващи чорапи с праскова за изтощени ходила

Подхранващи чорапи с праскова за изтощени ходила са иновативен начин за ексфолиация на ходилата и премахване на мъртви клетки и грубости по кожата. Специално създадена пилинг маска за крака с лавандула, зелен чай, алфа хидрокси киселини (AHAs) и 16 натурални екстракта, която стимулира естествената ексфолиация на кожата за 10-14 дни. Индивидуално опакован чифт за еднократна употреба.
Разделих двата чорапа, в които имаше уникално ухаещ серум на прасковка и вмъкнах крачетата си. Постоях с тях дори 30 минути, защото беше мноого приятно. След това ги извадих и хубаво масажирах серума, за да се абсорбира в стъпалата. Отне време, за да попие напълно. После краката ми бяха толкова гладки и мекички. Просто прекрасни чорапки. След тях кожата ми остaна невероятно свежа и нежна. Можете да разгледате тези и още няколко вида чорапки тук.
IROHA NATURE са божествени маски! Едни от най-свежите и добрите, които съм си правила в последно време.

Целувки и до скоро!

0 коментара: