Мисия: чисти обувки с BOX SET PREMIUM SNEAKER CLEANING KIT на SneakersER+

юли 25, 2018 Maia Georgieva 0 Comments




Това лято дали валя? Хммм... Чакайте да помисля. О, да вярно - май нямаше и ден, в който да не вали. Не знам колко пъти отидох на плаж и ме валя, колко пъти си изправих косата и винаги се прибирах бухнала. Също така не помня колко пъти изчистих кецовете си от калта. Бях се зарекла това лято да нося кецки и изглеждаше, че нищо нямаше да ме спре. Толкова много се кефих на кецките, че си обикалям с лекота и всекидневно пърпорех с тях нагоре-надолу. Така им се радвах, докато не започнаха тези порои и всеки път кецките ми бяха наквасени и кални. Почиствах ги, но вече не изглеждаха толкова добре, колкото ми се искаше. Мислех си, че ще останат чистички и запазени за по-дълго време, но уви. Докато не открих моите приятели от Чисти обувки. Предлагат изключително качествени и работещи английски продукти за почистване на обувки на марката SneakersER+. Впечатлиха ме с разнообразието си от маркери, препарати, четки и какво ли още не, с помощта на които можем да постигнем блестящо чисти обувки. 




От около две седмици използвам техния BOX SET PREMIUM SNEAKER CLEANING KIT на SneakersER+, който ми е верен помощник в постигане на изрядно и уникално почистени кецки. Кутията е супер готска и съдържа всичко, ама нaистина всичкo необходимо, за да полирате и излъскате обувките до блясък. Тук имаме разтвор, четка и микрофибърна кърпа. Разтворът, който виждате в прозрачната тубичка е със син цвят и много лек, приятен аромат. Той е професионален, напълно безвреден и тази бутилка от 250 мл може да почисти до 100 чифта. Ще се справи с всякакви петна върху обувки от велур, кожа, набук, плат, плетени материи, GORE-TEX и други. Четката е с дървена дръжка добивана от 100% добре управлявани гори (FSC одобрена). Влакната са естествени и направени от мексиканското растение агаве Lechugilla, отглеждано в пустинята Chihuahuan. Тези влакна са с мека до средна твърдост. Интересното тук е, че имат свойството да задържат и освобождават течности. Това позволява четката да поглъща до 65% повече вода в сравнение с четките с пластмасовите влакна и значително улеснява почистването на обувката. 

А ето какъв е процесът на почистване. Първо хубаво разклащам шишето с разтвора. След това отсипвам две капачки от него в шишенце с помпичка и доливам до горе с хладка вода (не повече от 200 мл). Хубаво раздрусвам, за да се смесят и напръсквам обувката, която ще почиствам. Забелязвам как веднага мръсотията започва да се разтваря. Още докато впръсквам виждам как я премахва. Този препарат е направо вълшебен! Нужно е съвсем малко количество от него. За един чифт дори не изразходвам цялата бутилка с помпичка. След това минавам с четката, която напълно отстранява всички мръсни петна само с няколко движения. Когато хубаво начеткам обувките, започва да се образува мекичка пяна. Благодарение на влакната й, успявам да почистя всеки процеп и всяка неравност по кецовете. Просто с едно движение изкарва мръсотията и ги прави бели. Накрая, когато напълно съм почистила обувките си, ги подсушавам с микрофибърната кърпа. Готово! Имам напълно чисти и изглеждащи като нови кецове, благодарение на препарата и четката. Допълват се прекрасно и вършат чудеса!
Сама се убедих как мога да дам втори живот на кецките си и да не се отказвам от тях, заради малко кал и прах. Вече си имам BOX SET PREMIUM SNEAKER CLEANING KIT на SneakersER+, благодарение на който като с магическа пръчка премахвам всякакви неприятности по моите кецове!
Благодаря на готиния екип на Чисти обувки за предоставената кутия с продукти. Можете да я откриете ето тук. Хареса ли ви? Искате ли и вие? Сега можете да си имате една такава кутия с всичко необдходимо за почистване на вашите обувки, ако се включите в играта ни. Посетете Facebook страницата ми за повече подробности.

Целувки и до скоро!

0 коментара: