Червената шапчица и градът от Мари Войт

август 23, 2018 Maia Georgieva 0 Comments



Сигурно не сте чували за приказката, в която горкият вълк бил вкаран в затвора, защото трите прасенца се обадили в полицията, или за онази принцеса, която избрала дракона вместо принца. Е, ако не сте, значи за първи път чувате и за Червената шапчица и градът. Тя е най-новото попълнение на издателство AMG Publishing.
Това е една история, която ще усмихне всяко дете. Но и не само. Идеята на книжката е също и възпитателна – да се огледаме, когато пресичаме и да не се поддаваме на измамния блясък на града. Красивите играчки, съблазнителната храна и шокиращите новини са във Вълчия град само, за да устроят капан и малката Червена Шапчица лесно да попадне в него. Добре, че в това приключение не е сама, а с верния си другар кучето Уди. 
За щастие всичко е добре, когато свършва добре. Вкусно парче торта и приказка за лека нощ от баба могат да успокоят тревожната душа на всяко дете. Ако искате да зарадвате някой дребосък, да му покажете, че четенето може да е забавно, защото думите могат да крещят или да го запознаете с тази Червена шапчица със собствена история, подарете му я.
Търсете по книжарниците, както и на сайта на издателството - AMG Publishing.
Целувки и до скоро!

0 коментара: