Палитра за лице и четки за грим Lollipop Cosmetics

октомври 09, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Животът е по-хубав, когато имаш нова палитра за лице. Наскоро Lollipop Cosmetics ми изпратиха една от техните палитри и две от новите им четки. Винаги съм харесвала продуктите им и особено много тяхната колекция Italia. Палитрата Highlight Pro е точно от тази серия и включва бронзант, руж и хайлайтър. Идват самостоятелно опаковани. Побързах да ги отворя и да пробвам, но се сдържах, за да не ги разваля за снимките. Беше истинско удоволствие да си ги подредя в картонената магнитна палитра. Избрах тази последователност, но вие можете да ги подредите в какъвто ред искате. Кутията е голяма и красива, прави впечатление и се забелязва. Текстурите им са божествени - с кадифена гладкост и мекота. Усещат се наистина луксозно и ефирно. Те са с перфектната кремообразна текстура и просто трябва да се докоснете до тях, за да разберете. Изключително добре пигментирани са. Бронзантът е в топъл кафяв цвят. Съвсем малко количество от него е достатъчно, за да оформя скулите си. Ружът е в лек, деликатен и ненатрапчив тъмно розов цвят. Наистина много красив! Хайлайтърът е с нежен златист отблясък и стои много нежно на лицето. Преливат се лесно и се постига естествен завършек. Харесва ми, че само с тази палитра мога напълно да завърша грима върху бузките си. Откакто я имам я използвам абсолютно всеки ден за създаване на дневния си грим. Това е една прекрасна луксозна палитра. Препоръчвам я горещо на всички, които си търсят нови продукти за лице или пък е чудесна идея, ако се нуждаете от идея за подарък. Цената й е 33 лв. и можете да я откриете в сайта на Lollipop Cosmetics тук.


Да преминем и към четките. Изпратили са ми две от техните страхотни четки. Първата е номер 401 Lux Grand Powder и е супер луксозна четка за пудра. Това е една от най-пухкавите и меки четки, които имам. Много, много е хубавка! Изключително меко се усеща върху лицето. Разнася продукта равномерно. Направена е от синтетични влакна. Дръжката й е дървена - удобна и стабилна. Можете да я откриете тук. Струва 15 лв.

Другата четка е номер 404 Lux Fan и е от тези тип ветрило за нанасяне на хайлайтър. Често нанасях хайлайтъра с обикновена четка или с потупващи движения на пръстите. Вече обаче съм влюбена в тази и не мога да си представя да я нямам. Понякога с нея почиствам, ако имам паднали сенки под очите или отнемам от бронзанта и ружа, ако съм прекалила. Тя също е изключително мека и нанасяща прецизно продукта. Направена е от синтетични влакна. Отново прекрасна изработка и се усеща стабилна. Струва 12 лв. Можете да я погледнете ето тук. Много харесвам и двете четки и с всяко следващо ползване мнението ми се затвърждава.

Любопитно ми е да споделите дали имате любим продукт на Lollipop Cosmetics? Може би някоя друга палитра за лице, сенки или пък може би някоя четка.

Целувки и до скоро!

0 коментара: